Bülent Turan: Biz hâlâ Türkiye'yi yöneten partiyiz

Bülent Turan: Biz hâlâ Türkiye'yi yöneten partiyiz
İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, "Seçimler bitti. Önümüze bakacağız. Biz hala Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz hala Türkiye'yi yöneten partiyiz" dedi.

Artı Gerçek - İçişleri Bakan Yardımcısı Bülent Turan, seçim sonuçları için "Yol kazası" dedi ve ders çıkarıp yola devam edeceklerini söyöledi.

Gelibolu Belediyesi'ni ziyaret eden Turan, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Turan, "Halkımız irfanıyla, izanıyla herkese alması gereken cevabı adeta aktardı. Seçimler bitti. Önümüze bakacağız. Biz hala Türkiye'nin en büyük partisiyiz. Biz hala Türkiye'yi yöneten partiyiz. 4 yıl boyunca bu ülkede seçim olmayacağını bilen insanlarız. Başkanımız belli, ekip belli. O yüzden büyük bir istikrarla, motivasyonla yolu devam edeceğiz. Bazen yol kazası olur. Oylar düşer, artar ama herkesin bundan ders alıp yola devam etmesi lazım" ifadelerini kullandı.

'DEĞİŞİK YILLARDA DA OYLARI BAZEN DÜŞSE DE...'

Bakan Yardımcısı Bülent Turan, sözlerini şöyle sürdürdü:

"O yüzden AK Parti değişik yıllarda da oyları bazen düşse de onu artırmayı bilen, süreci okuyan büyük bir lidere sahip. Hata yapan kim varsa, sorumsuz davranan kim varsa, kendi makamının hakkını vermeyen kim varsa gereği yapılarak yola devam etmek durumundayız. Dolayısıyla ben 4 yıldaki yeni dönemden, hizmet döneminden çok umutluyum." (DHA)

Öne Çıkanlar