1 kilo tatlı ve dürüm sözü verilince intihardan vazgeçti

1 kilo tatlı ve dürüm sözü verilince intihardan vazgeçti
Antalya'da falezlerde yaşamını sonlandırmak isteyen bir kişi polisin 1 kilo tatlı ve Adana dürüm sözü üzerine intihar etmekten vazgeçti.

Antalya'nın Muratpaşa ilçesindeki Yavuz Özcan Parkı'nda meydana gelen olayda, uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen 27 yaşındaki bir kişi falezlere çıkarak yaşamını sonlandımak istedi.

Park içindeki falezlerin uç noktasında bir kişinin oturduğunu görenler durumu 112'ue  bildirdi.

Olay yerine gelen polis yaşamını sonlandırmak isteyen gencin yanına giderek ikna etmeye çalıştı. Polisler, madde bağımlısı olduğunu belirttikleri 27 yaşındaki gencin, uyuşturucu madde alamadığı için çakmak gazı kokladığını öğrendi. 45 dakika boyunca genci ikna etmeye çalışan polis, bu kez ayakkabı ve tişört alma sözü verip intihardan vazgeçmesini ve yukarı çıkmasını istedi. Ancak bu teklife aldırmayan genç, falezlerin ucunda oturmaya devam etti.

Yeni teklifle gelen polis bu kez intihardan vazgeçmesi ve yukarı çıkması durumunda gence, 1 kilo tatlı ve Adana dürüm alınacağını söylemesi üzerine teklifi kabul eden genç yaşamını sonlandırmaktan vaz geçti.

Polis ekiplerince bulunduğu yerden çıkartılarak, ifadesi için polis merkezine götürülen gence 1 kilo tatlı ve Adana dürümün alınıp alınmadığına ilişkin bir açıklama yapılmadı. (HABER MERKEZİ)

Öne Çıkanlar