10 yıldır her gün çıktığı aynı duvardan sokağı seyrediyor

10 yıldır her gün çıktığı aynı duvardan sokağı seyrediyor
Rocky ismindeki bir köpeğin yıllardır mahallede bulunan duvarın üzerine çıkarak çevreyi izlediğinin ortaya çıkması nedeniyle sosyal medyada gündem oldu.

İstanbul Kuzguncuk'ta bir bahçe duvarının üzerinden 10 yıldır sokağı seyreden Rocky isimli köpek sosyal medyanın gündeminde.

Bir sosyal medya kullanıcısının Rocky'nin 2011 ve 2020 yıllarındaki iki farklı fotoğrafını paylaşması sonrası daha önce o sokaktan geçen çok sayıda kişi de sosyal medyada Rocky'nin fotoğraflarını paylaşmaya başladı.

Kuzguncuk'ta oturan Okan Vardarova, sosyal medya hesabından Rocky'nin 2011 ve 2020 yılında çekilen iki farklı fotoğrafını paylaştı.

Paylaşımın ardından sokaktan geçen ve Rocky'nin fotoğraflarını çeken kişiler paylaşım yapmaya başladı. Rocky'nin fotoğraflarını sosyal medyada paylaşan Okan Vardarova, ''Rocky, günün her saati duvarın üzerinde'' dedi.

NTV Türkçe'de yer alan habere göre, Rocky'nin sahibi Can Doğan ise, ''Yüksek olduğu için sokağı göremiyor. Duvarın üstüne çıkıyor. Açıkçası sokağın bekçiliğini yapıyor. Yaz kış hep orada" şeklinde konuştu.
 

Öne Çıkanlar