15 Temmuz'da sokağa çıkanlar AKP Genel Merkezi önünde: Toplanan 300 milyon TL nerede?

15 Temmuz'da sokağa çıkanlar AKP Genel Merkezi önünde: Toplanan 300 milyon TL nerede?
15 Temmuz 'gazileri' için toplanan paraların sahiplerine dağıtılmasını isteyen grup gece yarısı eylem yaptı. Polisin müdahalesi sonucu 2 kişi yaralandı.

AKP Genel Merkezi önünde eylem yapmak isteyen '15 Temmuz gazilerine' polis müdahale etti. 2 kişi yaralandı. Güvenlik görevlileri ve polisler eylem yapanların görüntü çekmesini engelleyip, telefonlarını almak istedi ancak direnişle karşılaştı.

15 Temmuz darbe girişiminde gazi ünvanı verilenlerin kurduğu Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Derneği, bir süredir Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler bakanlığı önünde basın açıklaması yaparak, kendileri için toplanan 300 milyon liranın sahiplerine dağıtılmasını ve gazi maaşı bağlanmasını istiyordu.  Dernek üyeleri bu sefer AKP Genel Merkezi önünde eylem yaptı. Polis müdahalesi sonucu 2 kişi yaralandı. 

'SİZİN CANINIZ KIYMETLİ BİZİM DEĞİL Mİ?'

Olay yerinde çekilen videoda 30 yıl polis memurluğu yaptığını öne süren bir kişi bacağında platin olduğunu ve 15 Temmuz darbe girişiminde tankların üzerine çıktığını söyleyerek, "Sabaha kadar buradayız" dediği duyuluyor. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun gelmesinin talep edildiği videoda bir kişinin, "Szin canınız kıymetli bizim değil mi" sorusu dikkat çekti.

AKP Genel Merkezi'ndeki güvenlik görevlileri ve polisler  görüntü çekmek isteyenleri engelleyip, telefonlarını almak istedi ancak görüntü almaya çalışanlar buna karşı koydu. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar