2 yıl önce 'nankörlük yapmayın' diyen kişi bugün ekonomiden şikayetçi

2 yıl önce 'nankörlük yapmayın' diyen kişi bugün ekonomiden şikayetçi
2 yıl önce ‘Nankörlük yapmayın, her şeyimiz var, cebindeki telefon kaç para?’ diyen kişi bugün AKP’lilere 'Sizler oldukça bu vatan böyle olur, cebinde 100 liran var mı?' diyerek seslendi.

2 yıl önceki bir sokak röportajında, "Niye bu kadar karalıyorsun bu hükümeti ya. Nankörlük yapmayın, her şeyimiz var, cebindeki telefon kaç para?" diyen yurttaş son katıldığı bir sokak röportajında bu sefer hükümeti ekonomi üzerinden eleştirdi. Fiyatların pahalılığından şikayet eden yurttaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sitem etti.

Ortaya Karışık Youtube Kanalı’nda yayınlanan görüntülere göre 2 yıl önce sokak röportajına katılan bir yurttaş, "Niye bu kadar karalıyorsun bu hükümeti ya. Allah razı olsun Cumhurbaşkanı’ndan. En zengin devlet Türkiye’dir. Elindeki telefon kaç para. Bu memlekette iş var, aş var her şey var. Niye nankörlük yapıyorsun. Allah razı olsun Tayyip’ten her şeyimizi verdi" ifadelerini kullandı.

EKONOMİK KRİZ FİKRİNİ DEĞİŞTİRDİ

Tekrar sokak röportajı veren aynı yurttaş bu sefer ise sarf ettiği sözleri unutarak hükümete ekonomi üzerinden eleştiriler yaptı. Yurttaş AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da da sitem ederek, "5 kilo yağ kaç para. Sizler oldukça bu vatan böyle olur. Hani Cumhurbaşkanı etiketler ile oynayacağım diyordu. Niye oynamadı? Para kalmadı. Çıkıyorlar milletle alay ediyorlar. Aldığın maaş ne kadar? Çıkar bana 100 lira göster. 5 litre yağ ne kadar?" şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar