2022 Billboard Müzik Ödülleri sahiplerini buldu

2022 Billboard Müzik Ödülleri sahiplerini buldu
2022 Billboard Müzik Ödülleri dün Las Vegas'ta gerçekleşen bir törenle sahiplerini buldu. Gecede Taylor Swift, Drake, Doja Cat ve BTS gibi isimler ödülü kucakladı.

2022 Billboard Müzik Ödülleri, dün akşam Las Vegas'taki MGM Grand Garden Arena'da gerçekleşti. Büyük bir merakla beklenen gecenin ev sahipliğini Sean Diddy Combs üstlendi.

ÜNLÜ İSİMLER AKIN ETTİ

Müzik endüstrisinin birbirinden ünlü isimleri, 2022 Billboard Müzik Ödülleri'nde geçtiğimiz yıl listelere hakim olan sanatçıları kutlamak için Las Vegas'a akın etti. Özel tasarım bir elbise ile geceye katılan Doja Cat, farklı kategorilerden ödül aldı. Geceye katılan isimler arasında Megan Fox ve Machine Gun Kelly de yer alıyordu.

BİRDEN FAZLA ÖDÜL ALDILAR

Megan Thee Stallion ise gecede sergilediği performansla dikkat çekti. Müzik dünyasından birçok ismin onurlandırıldığı gecede En İyi Sanatçı ve En İyi Erkek Sanatçı Ödülü'nü Drake aldı. Olivia Rodrigo ise Top Hot 100 Listesi Birincisi Ödülü, Radyoda Şarkıcı En Çok Çalınan Şarkıcı Ödülü, Top Billboard Global 200 Listesi Birincisi, Top Billboard 200 Albümü Ödülü'nün sahibi oldu.

Gecede ödül alan isimlerden bazıları şöyle sıralandı:

EN İYİ ŞARKICI

Drake

EN İYİ ERKEK ŞARKICI

Drake

EN İYİ KADIN ŞARKICI

Taylor Swift

EN İYİ GRUP/İKİLİ

BTS

TOP BILLBOARD 200 LİSTESİ BİRİNCİSİ

Taylor Swift

TOP HOT 100 LİSTESİ BİRİNCİSİ

Olivia Rodrigo

ŞARKISI EN ÇOK SATAN SANATÇI

BTS

RADYODA ŞARKISI EN ÇOK ÇALINAN ŞARKICI

Olivia Rodrigo

TOP BILLBOARD GLOBAL 200 LİSTESİ BİRİNCİSİ

Olivia Rodrigo

TOP BİLLBOARD GLOBAL (ABD)

Ed Sheeran

 

Öne Çıkanlar