24 Haziran'da Kürtler ne yapacak? ARTI TV'de

24 Haziran'da Kürtler ne yapacak? ARTI TV'de
HDP eski Van milletvekili Kemal Aktaş ile Diyarbakır Barosu eski başkanı Avukat Mehmet Emin Aktar Artı Doğu'da 24 Haziran seçimlerinde Kürtlerin tutumunu değerlendiriyorlar.

GÜNCEL- Bugün ARTI TV ekranarının ilk programı iş insanlarının konuk olduğu ve sektörleri hakkında bilgi paylaştıkları Ekonomix Sektör. Ardından Ustura programını izliyoruz. Haftalık müzik dünyasından gelişmlerin anlatıldığı Sokağın Ritmi'nden sonra Artı Doğu ekranlara geliyor.

EKONOMİX SEKTÖR

Pınar Mansuroğlu'nun hazırlayıp sunduğu programda bu hafta inşaat alanındaki gelişmeler ele alınıyor. İş insanı Ali Ekber Arslaner ile ekonomist Ahmet Pelda'nın konuk olduğu programda, sektörün tanım ve kapsamı konuşuluyor. Saat 16.00'da.

USTURA

Ahmet Nesin'in hazırlayıp sunduğu programda Nesin, konuğu araştırmacı Esmeray Yoğun ile Avrupa'ya göç eden Ortadoğulu akademisyenler arasındaki fark ile Türkiye'deki seçimleri konuşuyor. Saat 17.00'da.

SOKAĞIN RİTMİ

Sokağın Ritmi'nde bu hafta Özge Doğan haftanın müzik gündemini değerlendiriyor ve efsanevi müzisyen Nick Cave'i Artı TV ekranlarına taşıyor. Ayrıca Özge Doğan, yetenekli müzisyen Ali Doğan Gönültaş ile keyifli bir sohbet gerçekleştiriyor. Saat 18.00'da.

ARTI DOĞU

Fehim Işık'ın hazırlayıp sunduğu programda HDP eski Van milletvekili Kemal Aktaş ile Diyarbakır Barosu eski başkanı Avukat Mehmet Emin Aktar, 24 Haziran seçimlerine doğru Kürtlerin tutumunu, Kürt partilerinin ittifak çalışmalarını değerlendiriyorlar. Saat 21.00'da.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

 

Öne Çıkanlar