29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin jüri başkanı belli oldu

29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin jüri başkanı belli oldu
Adana Büyükşehir Belediyesi'nce 12-18 Eylül'de gerçekleştirilecek 29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali'nin jüri başkanlığını yönetmen ve senarist Özcan Alper üstlenecek.

Adana Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, "29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali"nde jüri belli oldu. Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması Jüri Başkanlığı'nı yönetmen ve senarist Özcan Alper üstlenecek. Festivalde, yapımcı ve festival programcısı Julia Sinkevych, oyuncu Nazan Kesal, oyuncu Levent Özdilek, görüntü yönetmeni Gökhan Atılmış, müzisyen Fahir Atakoğlu, yazar ve akademisyen Prof. Dr. Umut Tümay Arslan da jüri üyesi olarak görev alacak.

"29. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali"nde bu yıl filmler; Ulusal Uzun Metraj, Belgesel, Uluslararası Kısa, Ulusal Öğrenci Kısa ve Adana Kısa Film bölümlerinde yarışacak.

Dünya sinemasından seçkiler, özel gösterim bölümleri, belgesel gösterimleri, söyleşiler, atölye çalışmaları, sinema sempozyumu, çocuklarla sinema bölümü ve sergiler festival kapsamında sanatseverlerle buluşacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar