4 gündür kayıp olan kadın kafeteryanın tuvaletinde ölü bulundu

4 gündür kayıp olan kadın kafeteryanın tuvaletinde ölü bulundu
Bir kafeteryanın tuvaletinde ölü bulunan Seher Akkoyun'un cesedinin yanında şırınga bulundu, ilk belirlemede yüksek dozda uyuşturucu kullandığı anlaşıldı.

İstanbul Kağıthane'de, 4 gündür kayıp olarak aranan 26 yaşındaki Seher Akkoyun bir kafeteryanın tuvaletinde ölü bulundu. İlk belirlemede yüksek dozda uyuşturucu kullandığı anlaşılan kadının cesedinin yanında, şırınga bulunduğu öğrenildi.

İddiaya göre; geçen cumartesi günü Eyüpsultan Güzeltepe Mahallesi'nde yaşadığı evden çıkan Seher Akkoyun, kayıplara karıştı. Bunun üzerine ailesi, Akkoyun için emniyete giderek kayıp müracaatında bulundu. Polis, ardından olayla ilgili çalışma başlattı.

KAFETERYA TUVALETİNDE ÖLÜ BULUNDU

4 gündür kayıp olarak aranan Seher Akkoyun'un cesedi, akşam saatlerinde Kağıthane'de bir binanın en üst katında bulunan kafeteryanın tuvaletinde, çalışanlar tarafından bulundu.

İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin ilk incelemesinde, Seher Akkoyun'unn yüksek dozda uyuşturucu kullandığı tespit edildi.

Kadının cesedinin yanında ise şırınga bulundu. Seher Akkoyun'un cesedi, kesin ölümünün belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. (DHA)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar