4 milyon liralık vurgun yapan kuyumcu teslim oldu

4 milyon liralık vurgun yapan kuyumcu teslim oldu
Yüksek kâr vaadiyle müşterilerinden yaklaşık 4 milyon liralık altın toplayıp, ortadan kaybolduğu öne sürülen kuyumcu Varol Şen, avukatlarıyla birlikte savcılığa gidip, teslim oldu.

İzmir'in Bornova ilçesinde kuyumcu dükkanı işleten Varol Şen, iddiaya göre, tanıdık müşterilerinden yüksek kâr vaadiyle altın toplayıp yaklaşık iki hafta önce ortadan kayboldu.

Şen'e ulaşamayan mağdurlar, dolandırıldıkları gerekçesiyle polise gidip şikayetçi oldu.

'SİZİ BU HALE DÜŞÜRDÜĞÜM İÇİN ÇOK PİŞMANIM'

Şen'in bu sırada bazı mağdurlara da, "Herkesten çok özür dilerim. Yıllarca faiz ödemekten, altının da bu kadar yükselmesinden ve alacaklarımı alamamaktan, sizlerin hayatını mahvettim. Bütün malı da toptancım Birkan topladı. Her şeyimi kaybettim, şu an da kitlendim. Kafamı toplamam lazım. Ne yapabilirim, diye uzaklaşmak zorunda kaldım. Kafamı toplayıp bu olayı çözmek için elimden geleni yapacağım. Yıllarca faiz ödediğim insanlar var hem de acımasızca. Ama kafamı toplayıp işleri yoluna koymaya çalışacağım. Sizi bu hale düşürdüğüm için çok pişmanım" diye mesaj gönderdiği belirtildi.

PARALARI GERİ ÖDEYECEĞİNİ SÖYLEDİ

Şikayetler üzerine İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ile Bornova Emniyet Müdürlüğü ekipleri Varol Şen'in yakalanması için çalışma başlattı. Müşterilerinden yaklaşık 4 milyon lira değerinde altın topladığı ileri sürülen Şen, avukatlarıyla birlikte, dün savcılığa gidip teslim oldu.

İfadesinde mağdurların parasını geri ödeyebilecek gayrimenkullere sahip olduğunu, bunları satarak paraları geri ödeyebileceğini söyleyen Şen, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklandı. (DHA)

Öne Çıkanlar