Savcılık ‘şüpheli ölüm’ dedi: Eşiyle terasa çıkan kadının düşerek öldüğü iddiası

Savcılık ‘şüpheli ölüm’ dedi: Eşiyle terasa çıkan kadının düşerek öldüğü iddiası
Bursa'da eşiyle çıktığı terastan düşerek ölen kadının ölümünü Cumhuriyet Savcısı ‘şüpheli’ buldu. Şenay Mutlu'nun cansız bedeni, Adli Tıp Kurumu'na kaldırılıp otopsi yapıldı.

Bursa’da önceki sabah eşi Mehmet Mutlu ile birlikte çıktığı terastan düştüğü iddia edilen Şenay Mutlu (45) hayatını kaybetti. Savcılık ölümü ‘şüpheli’ bulurken, polis, Şenay Mutlu’nun neden ve nasıl ‘düştüğünü’ araştırıyor.

DHA’nın haberine göre Osmangazi’nin Yenibağlar Mahallesi'nde Şenay Mutlu’nun eşi Mehmet Mutlu ile çıktığı terastan düştüğü iddia edildi. Çağrılan ambulansla bir özel hastaneye kaldırılan Şenay Mutlu, doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti.

CUMHURİYET SAVCISI ‘ŞÜPHELİ ÖLÜM’ DEDİ

Cumhuriyet Savcısının ölümünü ‘şüpheli’ bulduğu Şenay Mutlu'nun cansız bedeni, Bursa Adli Tıp Kurumu'na kaldırılıp otopsi yapıldı.  

‘ANNEM CAMDAN BAKINCA EŞİMİ YERDE GÖRMÜŞ’

Polisin ifadesine başvurduğu Mehmet Mutlu, eşi ile aralarında hiçbir sorun olmadığını belirterek, "Sabah eşimle birlikte uyandık. Bana terasa hava almaya çıkacağını söyledi. Ben de bulunduğumuz katın balkonuna çıkmayı teklif ettim. Ancak tek başına terasa çıkmak istediğini söyledi. Ben onunla terasa çıktım. Etrafa bakındıktan sonra karın ağrım olunca tuvalete gitmek için yanından ayrıldım. Bu sırada gürültü duydum, hemen terasa çıktım. Etrafa bakımdım kimseyi göremedim. Annem camdan aşağıya bakınca eşimi yerde görmüş. 112'yi aradım. Sağlık ekibi olay yerine gelerek eşimi hastaneye götürdü. Şenay ile aramızda hiçbir sorun yoktu. Psikolojik problem yaşamıyor, ilaç kullanmıyordu. Nasıl düştüğünü bilmiyorum" dedi.

Şenay Mutlu'nun cenazesi, yapılan otopsi sonucu toprağa verildi.

Öne Çıkanlar