Akademi, Will Smith'in Oscar törenindeki tokadı hakkında inceleme başlattı

Akademi, Will Smith'in Oscar törenindeki tokadı hakkında inceleme başlattı
94'üncü Oscar Ödülleri töreninde Will Smith'in sunucu komedyen Chris Rock'a tokat atması dünya çapında tepkilere neden olmuştu. Akademiden 'resmi inceleme' açıklaması geldi

Gerçek mi yoksa şov mu olduğu hala tartışılan tokat olayı tüm dünyada tepki çekmeye devam ediyor. Will Smith'in törenin sunucularından Chris Rock'a tüm dünyanın önünde tokat atması Akademi'yi harekete geçirdi.

AFP Ajansı'nın son dakika bilgisine göre, Akademi, Will Smith'i törendeki şiddet olayından dolayı kınadı ve olayla ilgili resmi inceleme başlattı.

'KARIMIN ADINI AĞZINA ALMA'

Chris Rock şakasında "Dua ediyorum Will Smith kazansın diye" dedi gülerek. Sonra da Smith'in yanında oturan karısına "Jada seni çok seviyorum. G.I Jane 2 sabırsızlıkla bekliyorum" diye seslendi. Bu sözlerin ardından Jada Pinkett Smith'in yüzündeki hoşnutsuzluk dikkat çekti. O ana kadar normal görünen Will Smith bir anda sahneye yürüyerek Rock'a tokat attı ve küfür ederek "karımın adını ağzına alma" dedi.

Durumu profesyonel bir tavırla kurtarmayı başaran Chris Rock bu tepki üzerine "Tamam" dedi ve sonra da şunları ekledi: "Bu televizyon tarihi için muazzam bir geceydi."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar