Akit'in katliam tehditçisi spikerine Peker desteği

Akit'in katliam tehditçisi spikerine Peker desteği
Afrin'deki sivil ölümler için, 'Sivil öldüreceksek, Nişantaşı'ndan başlarız' diyen Akit Tv'nin eski spikeri Ahmet Keser'e, bir başka sivil katliam savunucusu Sedat Peker sahip çıktı.

HABER MERKEZİ - Rize’de düzenlediği mitinginde AKP Genel Başkanı Erdoğan muhalifleri ve bölge illerindeki operasyonlara karşı çıkan akademisyenler için "Oluk oluk kan akıtacağız ve akan kanlarınızla duş alacağız" diyen suç örgütü lideri ve Ergenekon sanığı Sedat Peker, şimdi de Afrin'deki sivil ölümler için, 'Sivil öldüreceksek, Nişantaşı'ndan başlarız' diyen Akit Tv'nin eski spikeri Ahmet Keser'e sahip çıktı.

Akit tv'deki sözleri nedeniyle hakkında 4.5 yıla kadar hapis cezası istenen Akit Tv eski spikeri Ahmet Keser'e destek veren Suç örgütü lideri Sedat Peker, daha önce kendisini akli dengesi yerinde olmayan bir gence tecavüzle suçlanan Oğuz Bulut  konusunda savunan Ahmet Keser için Twitter hesabından yayınladığı, "Provokatör gazeteciler adil haber nasıl yapılırmış öğrenin" mesajını yeniden paylaştı.

Peker mesajında, Akit tv sunucusu Keser'in "Sivil öldüreceksek, Nişantaşı'ndan, Meclis'ten başlarız" dediği anın fotoğrafını "Provokatör gazeteciler adil haber nasıl yapılırmış öğrenin" mesajıyla birlikte paylaştı. Sivil katliamların savunulduğu mesaja bir çok destek mesajı alan Peker, daha sonra mesajı sildi.

 

 

ASKERLER TOP MERMİLERİNE SEDAT PEKER YAZIYOR

Organize suç örgütü lideri olduğu mahkemelerce de tescillenen Sedat Peker'in Twitter hesabındaki fotoğraflar arasında, TSK'nin Afrin Harekatı'nda yerleşim alanlarına atttığı top mermilerine "Sedat Peker Reise Selam Olsun" yazıldığı görülüyor.

Öne Çıkanlar