AKP'den muhalefete ziyaret

AKP'den muhalefete ziyaret
AKP, muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarıyla ilgili yasal düzenlemenin bugün görüşmelerine başlanacak olan teklife madde olarak eklenmesini görüşecek.

AKP grubu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (AKP) muhalefet partilerini ziyaret ederek, emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olmasıyla alakalı yasal düzenlemenin, bugün Genel Kurul'da görüşmelerine başlanacak olan teklife madde olarak eklenmesini görüşecek. 

AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın emekli maaşlarının en az 2 bin 500 TL olacağını açıklamasının ardından AKP grubunun bugün muhalefet partilerini ziyaret edeceği öğrenildi.

DHA’nın haberine göre emekli maaşlarıyla ilgili düzenlemenin, TBMM Genel Kurulu'nda görüşmelerine başlanacak olan 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına' ilişkin yasa teklifine madde eklenmesi teklifini götürecek. AKP, muhalefet partileriyle uzlaşırsa düzenleme maddesi teklife eklenecek.

Görüşmeden bir uzlaşı çıkmazsa, AKP’nin bugün TBMM Başkanlığı'na sunmaya hazırlandığı yasa teklifine madde ekleyeceği belirtildi. 

Öne Çıkanlar