AKP’den çizgi film videosunun silinme nedenine ilişkin açıklama

AKP’den çizgi film videosunun silinme nedenine ilişkin açıklama
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, partisinin sosyal medya hesabından paylaştığı 'yalan üretim merkezi' videosunun neden kaldırıldığını açıkladı.

AKP'nin sosyal medya hesabından paylaştığı 'yalan üretim merkezi' videosunun kaldırılma nedenine ilişkin açıklama yapan AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, "Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu" ifadelerini kullandı.

Çarşamba günü AKP'nin resmi sosyal medya hesabından 'yalan üretim merkezi' başlığı ile bir video yayınlanmış, video ile CHP hedef alınmıştı.

Animasyon videosunun gereken etkiyi yaratmadığı konuşulurken; bugün AKP'nin resmi hesaplarından söz konusu videonun kaldırıldığı görüldü.

'MAKSAT HASIL OLDU'

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, videonun kaldırılmasının ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Videonun amacına ulaştığını belirten Dağ, ''Siyasette seviyeli muhalefetin oluşması için AK Parti olarak bir adım attık. Siyasette yalanın ulaştığı boyuta dikkat çektik. Maksat hasıl oldu'' ifadelerini kullandı.

Dağ ayrıca ''Bundan sonrasında da bilgi ve belgeye dayalı, seviyenin korunduğu, aziz milletimize sadece gerçeklerle konuşacakları bir zemin istiyoruz. Çünkü biz sadece gerçeklerle konuşuyoruz'' ifadelerine de yer verdi.

Öne Çıkanlar