AKP’li belediye başkanı görevinden ayrıldı

AKP’li belediye başkanı görevinden ayrıldı
AKP'li Belediye Başkanı Mustafa Demir, bir süreliğine görevinden ayrıldığını duyurdu. Yerine AKP Grup Başkanvekili Nihat Soğuk'un görevini üstlendiğini belirtildi.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, görevinden ayrıldığını açıkladı.  Demir’in yerine Belediye Başkanlığı'na vekaleten Belediye Meclisi AKP Grup Başkanvekili Nihat Soğuk'un görev yapacağı açıklandı.

Sözcü’de yer alan İsmail Akduman’ın haberine göre Demir, ilgili makamlara gönderdiği "görevden ayrılma" yazısında, "Bir dizi işlerim nedeniyle 20.07.2022 tarihinden itibaren görevimden ayrılıyorum. Görev dönüşüme kadar Belediye Başkanlığına Büyükşehir Belediye Meclis üyesi Nihat Soğuk vekalet edecektir. Bilgi edinilmesini ve gereğinin buna göre yapılmasını rica ederim" ifadelerini kullandı. Başkan Demir’in hasta olduğu ve doktor tavsiyesi ile görevinden ayrıldığı ileri sürüldü.

DESTİCİ İLE GÖRÜŞMESİNİ İPTAL ETMİŞTİ

Öte yandan Başkan Mustafa Demir, Pazartesi kente gelen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile olan görüşmesini sağlık nedenleri yüzünden iptal etmişti.

Öne Çıkanlar