AKP'li Belediye Başkanı'ndan muhalefete 'Bunlar dayak yememiş' tehdidi: CHP'den sert yanıt

AKP'li Belediye Başkanı'ndan muhalefete 'Bunlar dayak yememiş' tehdidi: CHP'den sert yanıt
Afyonkarahisar Belediye Başkanı Zeybek'in tehdit içeren konuşmasına CHP İl Başkanı'ndan yanıt geldi: ‘Neden panikte olduğunuzu biliyorum, artık gidiyorsunuz.’

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in, yolcu garantili teleferiğe "'Herkes binebilir ama muhalefet asla' yazdıracağım" dediğini ve "Bunlar ya hesap yapmayı bilmiyor ya da dayak yememişler" şeklinde ifadeler kullandığını söyledi.

Afyonkarahisar'da AKP’li belediyenin kararıyla yolcu garantili teleferik yapıldı. Teleferiğin yolcu garantili olması dolayısıyla muhalefetin tepki göstermesine AKP'li Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'in tehdit içeren ifadelerle yanıt verdiği öğrenildi. Konuya ilişkin sosyal medyadan açıklama yapan CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Görgöz, AKP’li Zeybek'e tepki gösterdi.

‘BEN BÖYLE BİR ÜSLUP GÖRMEDİM, ELİNDEN GELENİ ARDINA KOYMA’

"Afyon Belediye Başkanı, bu söz konusu yapılacak olan teleferikle ilgili, bittikten sonra, 'Herkes binebilir ama muhalefet asla' yazdıracağını söyledi. Ancak bir şey daha söylemiş diyor ki 'Muhalefet partisinin il başkanı ya hesap bilmiyor ya da dayak yemedi.' Ben böyle bir üslup hiç görmedim" diyen Görgöz, "Kendisine hemen şunu söyleyeyim: Başkan elinden geleni ardına koyma" ifadesini kullandı.

‘PANİĞİNİZİN NEDENİ GİDİYOR OLMANIZ’

Görgöz devamında şunları kaydetti:

"Bu ülkeyi kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün askerleri, o Kuvay-i Milliyecilerin çocuklarıyız bizler. O yüzden 7 düvele baş kaldıran partinin temsilcileri, sizin mesnetsiz tehditlerinize boyun eğmezler. Biz işimize bakarız, hizmetten yana yarışırız, siz gidin işinize gücünüze bakın. Neden bunu yaptığınızı, neden panikte olduğunuzu biliyoruz. Sizin bu tedirginliğinizin tek sebebi; artık gidiyorsunuz. Abbas yolcu. Halk görüyor, siz de bunun farkındasınız. 'Eğer Cumhuriyet Halk Partisi gelirse halimize ne olur' diye korkuyorsunuz. Sen de dahil olmak üzere biz herkese eşit davranacağız eşit hizmet götüreceğiz. Ama varsa tabii yolsuzluklarınız, hırsızlıklarınız onların da yargıda hesabını verirsiniz."


(HABER MERKEZİ)

 

Öne Çıkanlar