AKP'li belediyeye göre 30 Ağustos'ta ücretsiz ulaşıma gerek yok, cirit ve okçuluk şenliğine var

AKP'li belediyeye göre 30 Ağustos'ta ücretsiz ulaşıma gerek yok, cirit ve okçuluk şenliğine var
Zafer Bayramı’nda toplu ulaşımın ücretsiz olması teklifine ‘Halkın tamamını ilgilendirmiyor’ diyen AKP’li belediye başkanı, cirit ve ok atılan bir şenlik için ücretsiz otobüs seferi koydu

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin geçen haftaki meclis toplantısındaki 30 Ağustos Zafer Bayramı önerisi ve AKP'li Başkanı Alinur Aktaş'ın sözleri damga vurdu. CHP, 30 Ağustos'ta toplu ulaşımın ücretsiz olmasını istedi. Aktaş, "Halkın tamamını ilgilendiren bir bayram değil" diyerek teklife karşı çıktı.

Tartışmaların ardından ise 30 Ağustos'ta toplu ulaşımın ücretsiz olması teklifi kabul edildi.

CİRİT VE OKÇULUĞA ÜCRETSİZ ULAŞIM VAR

Öneriyi tartışmalı şekilde kabul eden AKP'li belediyenin, 20-21 Temmuz tarihlerinde Kocayayla'da yapılan Ata Sporları Şenliği için ücretsiz otobüs seferleri düzenlediği ortaya çıktı. Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde yapılan şenlikte, atlı akrobasi, okçuluk, cirit, aba-kuşak-şalvar güreşleri ve yağlı güreş müsabakaları yapıldı.

Sözcü’den Deniz Ayhan’ın haberine göre söz konusu şenlikte AKP'li Başkan Alinur Aktaş da ok atarken, mehter takımı da gösteri yaptı.
BELEDİYEDEN ÜCRETSİZ ULAŞIM DUYURUSU

Bursa Büyükşehir Belediye otobüsleri, ‘'Şenlik kapsamında Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından ücretsiz servisler kaldırılacaktır" duyurusu da yaptı.

Öne Çıkanlar