AKP'li Çamlı: Boğaziçili çocuklarımızı emperyalistlere yedirtmeyeceğiz

AKP'li Çamlı: Boğaziçili çocuklarımızı emperyalistlere yedirtmeyeceğiz
AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı, Boğaziçi'ndeki rektör atamasına yönelik protestoları hedef aldı.

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı, Boğaziçi Üniversitesi ile ilgili açıklama yaptı. Çamlı, " Bu milleti dinsiz yetiştirmek için Robert Koleji kurulsa da Boğaziçili çocuklarımızı emperyalistlere yedirtmeyeceğiz" diye konuştu. Sosyal medya kullanıcıları Robert Koleji'nin 'dinsiz yetiştirme' okulu olarak tanımlayan Çamlı'ya, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın da bu kolejden mezun olduğunu hatırlattı.

Sözleriyle İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu'na da hedef alan Çamlı, "Gezi olayındaki üç beş ağaçtan yola çıkılarak ülkeyi kaosa sürükleme çalışması yapıldığı gibi, Boğaziçi'nde de bir kibrit çaktılar" ifadesinde bulundu.

GEZİ'Yİ HATIRLATTI

"Boğaziçi Üniversitesi'ne atanan rektör olayı ile ilgili tantana oluşturuluyor" diyen Çamlı, "İstanbul'un CHP İl Başkanı var bir domuzu üç dakikada yemekle övünen kadın... Orada bir eyleme katıldı. Bu bir örgüt hareketi orada icra edildi tıpkı Gezi olayındaki üç beş ağaçtan yola çıkılarak ülkeyi kaosa sürükleme çalışması yapıldığı gibi, Boğaziçi'nde de bir kibrit çaktılar" ifadelerini kullandı.

SÖZDE CUMHURBAŞKANI TARTIŞMASI

Çamlı sözlerini şöyle sürdürdü: 

"CHP'nin diktatörlük dönemlerini hepimiz biliyoruz. Herhalde şimdi de bu kasetle göreve gelen adam başkanlığındaki CHP buradan bir şeyler bekliyor ama Boğaziçi Üniversitesi'nden böyle bir şey çıkmaz. Boğaziçi bizim yüz akımızdır. Biliyorsunuz 'Sözde Cumhurbaşkanı' diyor. Kim diyor bunu? Kasetle genel başkanlığa gelen adam."

Öne Çıkanlar