AKP’li isim hayat pahalılığını 15 Temmuz’a bağladı: Bugün market fiyatları, yarın başka bir şey

AKP’li isim hayat pahalılığını 15 Temmuz’a bağladı: Bugün market fiyatları, yarın başka bir şey
AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz 'Su uyur, düşman uyumaz. Algı yönetimiyle olumlu sonuç alacaklarına inanıyorlar' şeklinde açıklama yaptı.

AKP Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mücahit Yanılmaz Konya’da katıldığı bir yerel televizyon kanalında artan gıda fiyatlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Konya'nın yerel televizyon kanalı Kanal 42'de katıldığı programda gazetecilerin sorularını yanıtlayan AKP’li Yanılmaz, artan gıda fiyatlarına ilişkin "Tarladan alıyor musunuz bir ürünü 1 buçuk TL'ye diyelim, onun marketteki satış fiyatının 4 TL'den fazla olmaması lazım. Antalya'dan aldınız, İstanbul'a kadar taşıyorsunuz diyelim, nakliye fiyatı, diğer giderleriniz belli. O zaman neden bunu 15 TL'ye satıyorsunuz? Niye 12 TL'ye satıyorsunuz? Burada bir zincirin içinde bir yer mutlaka. İşte Cumhurbaşkanımızın talimatı da bu. Bir yer ortaya çıkarılıp, vatandaşımızın daha uygun olacak fiyatların orada olmasıdır" şeklinde konuştu.

’15 TEMMUZ DARBESİ BAŞARILI OLMAYINCA EKONOMİK DARBE YAPILMAYA ÇALIŞILDI’

Sözcü'nün haberine göre 15 Temmuz hain darbe girişiminin başarılı olmamasının ardından ekonomik bir darbe yapmaya kalkışıldığını savunan Yanılmaz, şöyle konuştu:

"Hepsi vatandaşı bir bıktırma operasyonu. Netice itibariyle vatandaşın yaşamını zorlaştırmak ve hükümet bu işi başaramıyor, gitsin yerine kimin geleceğini de söylemiyorlar gitsin de sonrasına bakarız gibi bir mantıkla hareket ediyorlar.

Allah'ın izniyle bunların hiçbiri vatandaşımızı kandırmaya yetmiyor.

15 Temmuz akşamını düşünün. O gece zor bir geceydi. Milletimiz vatanı uğruna, ülkesi uğruna canını ortaya koyarcasına meydanlara çıktı. Aynı akşam birileri de çıkmayın diyor muydu?

Algıyı farklı bir şekilde yönetmeye gayret ediyorlar mıydı? Ediyorlardı… Ama milletimiz onları dinlemedi, dinlemiyor da.

Farklı ekonomik değerler üzerinden bunu üretmek isteyenler, asla başarılı olamayacak. 15 Temmuz'da başarılı olamayanlar, oyunlarına yarın da devam edecek."

‘BUGÜN MARKET FİYATLARI, YARIN BAŞKA BİR ŞEY… SU UYUR, DÜŞMAN UYUMAZ’

"Bugün market fiyatları, yarın farklı bir şey ortaya çıkacak. Bundan bıkmayacaklar. Su uyur, düşman uyumaz. Milletimiz feraset sahibi. Doğruları, gerçekleri görüyor.

Algı yönetimiyle olumlu sonuç alacaklarına inanıyorlar, benim onlara tavsiyem, bu hikâyeler bitti. Bu algı yönetimleriyle sonuç alamazsınız."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar