AKP'li Ünal'dan Melis Alphan'a: Hadi oradan, utan biraz

AKP'li Ünal'dan Melis Alphan'a: Hadi oradan, utan biraz
AKP Sözcüsü Ünal' Türkiye'de ensest olayını gündeme getiren gazeteci Melis Alphan'a tepki gösterdi: Ahlaksızlığı meşrulaştırmak için bu aziz millete iftira mı atıyorsun?

HABER MERKEZİ- AKP  Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye'deki ensest ilişki ile ilgili yazdığı haberden dolayı gazeteci Melis Alphan'a seslenerek "Hadi oradan utan biraz, bir ahlaksızlığı meşrulaştırmak için bu aziz millete iftira mı atıyorsun?" dedi.

Partisinin ilçe kongrelerine katılmak üzere Antalya'ya gelen Ünal, Serik 6. Olağan İlçe Kongresinde yaptığı konuşmada, 'Türkiye'de ensest ilişkinin yüzde 40 oranında olduğu' iddialarına değindi.

'MİLLET HELİKOPTERLERE MEYDAN OKUDU'

Sputnik'e göre; Mahir Ünal ,15 Temmuz gecesi darbe girişimine karşı sokaklara çıkanları hakkında konuşurken "Bakın Çin'de Tiananmen Meydanı'nda bir sivil tankın karşısında durdu diye, dünya bir sivil direniş hareketi olarak 20 yıl bunu konuştu. Ama o gece bu millet bırakın tankları, uçaklara, helikopterlere meydana okudu. Ülkesini çıplak elleriyle tuttu. O gecenin bir inancı ve ahlakı vardı." ifadelerini kullandı.

'AZİZ MİLLETE İFTİRA ATIYORSUN'

Ünal, gazeteci Melis Alphan tarafından yazılan Türkiye'deki ensest oranı haberi ile ilgili olarak da "Şimdi bu utanmazlar, kalkıp diyorlar ki 'Bu toplumun yüzde 40'ı ensest.' Hadi oradan utanmaz adam. Sen kendi ahlaksızlığını meşrulaştırmak için bu aziz millete iftira mı atıyorsun? Bu aziz millet erdemlidir. Bu aziz millet ferasetlidir. Bu aziz millet büyüğünü, küçüğünü, ahlakını bilir. Dolayısıyla bu millete iftira etmesinler. Bir araştırmadaki akraba evliliklerinin yüzdesini utanmadan kendi köşelerinde ensest olarak yazanlar, bu milletin tarihine, kültürüne, inancına saygı duymayanlardır." şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar