AKP’li vekil ve bürokrat arasında ilginç diyalog: Cevap verebilme noktasında değilim

AKP’li vekil ve bürokrat arasında ilginç diyalog: Cevap verebilme noktasında değilim
TBMM’de AKP’li milletvekili ile Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan arasında gerginlik yaşandı. Baykan, ‘Alanımda rahat top oynayabilecek mekâna sahip değilim’ dedi.

TBMM KİT Komisyonu, AKP Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan ile Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan arasında dikkat çeken diyaloglara sahne oldu. Ankara’daki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Kandazoğlu’nun beş yıl önce gerekçesi hâlâ anlaşılmayan bir sebepten dolayı disiplin kuruluna verildiğini ve cezalandırıldığından beri spor kulüplerinin lisanslama ücretleri beş yıldan bu yana ödenmediği kaydedildi.

Cumhuriyet'te yer alan habere göre AKP Ankara Milletvekili Nevzat Ceylan, " Kandazoğlu’nun cezalandırılmasıyla beraber Ankara amatör spor kulüplerinin lisanslama ücretleri beş yıldan bu yana ödenmiyor. Bir kişi cezalandırıldı diye topyekûn amatör spor kulüpleri cezalandırılıyor, bu kabul edilecek bir şey değil. Konuşursam çok konuşulacak konular olduğunu benden daha iyi bilir arkadaşlar" dedi.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Baykan, "Sayın başkanım, ben bu konulara cevap verebilme noktasında değilim" karşılığını verdi.

Komisyon Başkanı AKP’li Mustafa Savaş, "Peki, yazılı olarak" dedi. Bunun üzerine Baykan’ın, "Alanımda rahat top oynayabilecek mekâna sahip değilim. Teşekkür ederim" demesi dikkat çekti.

 

Öne Çıkanlar