AKP'nin 'Etik Kurulu' Başkanı, Erk Acarer'e karşı Soylu'ya zehir önerdi

AKP'nin 'Etik Kurulu' Başkanı, Erk Acarer'e karşı Soylu'ya zehir önerdi
Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'in yer aldığı fotoğraftaki üçüncü ismin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı

AKP'nin Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Başkanı ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin Aydın, ARTI TV programcısı gazeteci Erk Acarer ile sosyal medyada tartışan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'ya 'Striknin' isimli zehri kullanmasını önerdi.

2 milyar dolarlık vurgun yaptıktan sonra yurt dışına kaçan Thodex'in sahibi Fatih Faruk Özer'in yer aldığı fotoğraftaki üçüncü ismin İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun yeğeni olduğu ortaya çıkmıştı.

Acarer’in , "Abi kardeş İngiltere’de dil eğitimi aldılar. Her gece kulüplerde, alkollü partilerde takılırlardı. Burada dinci orada cluber... Dayılarına çekmişler, o da DP yıllarında don alır, otel barından Miller içer partiye ödetirdi. Yalan, riya, sahtekarlık. Ne güzel şeysin Siyasal İslam" paylaşımının ardından Soylu, Acarer ve TİP Hatay Milletvekili Barış Atay’ı hedef aldı.

Soylu'nun, Acarer'e yanıt olarak yayınladığı "Parası nereden ödendiği bilinen ve onlara oynayan soytarısın. İki kardeşten biri, hiç İngiltere'ye gitmedi. Diğerini lösemi tedavisinden sonra 6 aylığına ben gönderdim. İki genç de ağızlarına alkol sürmemiştir. Senin gibi soytarılar için bunların hiçbir önemi yok" dedi.

Acarer'e verilen yanıtın altına yorum yapan AKP'li Aydın, "Soyun ve sülalen ile gurur duyuyoruz sayın Soylu bakanım; paçana dalanların ödülü onlara cevap değil striknin (C²0 H²² N² O²) olmalı" diyerek zehir önerdi.

AKP'li Kemalettin Aydın'ın önerdiği "Striknin" isimli zehrin, kişiyi acı çektirerek öldürdüğü öğrenildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar