AKP’de eski bakanlarla referandum buluşması

AKP’de eski bakanlarla referandum buluşması
Binali Yıldırım, AKP hükümetlerinde görev yapmış eski bakanlarla referandum çalışmalarını masaya yatırdı GÜNCEL – AKP Genel Başkanı ve Başbakan...

Binali Yıldırım, AKP hükümetlerinde görev yapmış eski bakanlarla referandum çalışmalarını masaya yatırdı

GÜNCEL – AKP Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, AKP hükümetleri döneminde bakanlık görevinde bulunan isimlerle AKP Genel Merkezi'nde düzenlenen bir kahvaltıda bir araya geldi.

AKP Siyasi ve Hukuki İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı'nın parti genel merkezinde düzenlediği toplantıya, eski TBMM başkanlarından Cemil Çiçek, Bülent Arınç ve Mehmet Ali Şahin, eski başbakan yardımcılarından Beşir Atalay ve Yalçın Akdoğan, eski bakanlar Abdülkadir Aksu, Muammer Güler, Efkan Ala, Sadullah Ergin, Vecdi Gönül, Taner Yıldız, Hüseyin Çelik, Nimet Baş, Zafer Çağlayan, Mustafa Elitaş, Kürşat Tüzmen, Nihat Ergün, Ali Coşkun, Fatma Şahin, Selma Aliye Kavaf, Ayşenur İslam, Volkan Bozkır, Suat Kılıç, Atilla Koç, Erdoğan Bayraktar, Fatma Güldemet Sarı, İdris Güllüce, İmdat Sütlüoğlu, Mustafa Demir, Osman Pepe ve Faruk Nafiz Özak katıldı.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ve eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'ysa toplantıya ‘mezaret bildirerek' katılmadı.

Toplantıda, AKP hükümetleri döneminde görev yapmış bakanlarla referandum çalışmalarının masaya yatırıldığı ifade edildi.

Toplantı sonrası basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan eski Meclis Başkanı Mehmet Ali Şahin, toplantının çok faydalı geçtiğini belirterek eski çalışma arkadaşlarıyla halk oylaması konusunda bilgi alışverişi yaptıklarını söyledi.

Öne Çıkanlar