Alişan: Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı

Alişan: Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı
Alişan'ın açıklaması sosyal medyada tepkilere yol açtı.

Şarkıcı Alişan, evlilik kriterini açıklayarak eşi Buse Varol'la ilgili olarak "Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı" ifadesini kullandı.

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol, 2019'un şubat ayında oğulları Burak'ı kucaklarına almıştı. Ünlü çiftin ikinci bebekleri Eliz de geçtiğimiz şubat ayında dünyaya gelmişti. Varol ile mutlu evliliğini sürdüren Alişan, 'Söylemezsem Olmaz' programına telefonla bağlandı. Şarkıcı, eşinden, özel hayatına ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Mutluluk haberleri çok fazla reyting yapmaz!" diyen Alişan, şu ifadeleri kullandı:

"Ayrılıyorlar, boşanıyorlar' haberleri yapıyorlar o yüzden. İnanın dün sabah 20 tane boşanma haberi yapmışlar. Üçüncü çocuğu Buse istiyor. Çok fazla istiyor. Ben şu an düşünmüyorum, biraz çocuklarımızın büyüdüğünü göreyim ondan sonra."

Haklarında çıkan "Evlilik sözleşmesi" iddialarını da cevaplayan şarkıcı, "Bizim evliliğimizde hiç böyle bir şey olmadı. 'Onun parası, benim param' lafı olmadı. Evlilik sözleşmemiz yok. Böyle bir şey olabilir mi ya! Çok saçma bir şey? Benim karımdan ya da karımın benden böyle bir beklentisi varsa böyle bir evliliğe zaten girmem" diye konuştu.

"HERKESİN KRİTERİ VAR!" 

'Buse ve Alişan neden kavga eder, Birbirinizi kıskanır mısınız, Buse dize öpüşse ne dersin?' sorunu da yanıtlayan şarkıcı Alişan 'Herkesin kriteri var. Buse dizilerde biriyle öpüşseydi benim karım olamazdı" ifadelerini kullandı.

Alişan'ın bu açıklamasından sonra sosyal medyada bir çok kişi tepki gösterdi.

 

Öne Çıkanlar