Alternatif siyaset inşası mümkün mü?

Alternatif siyaset inşası mümkün mü?
Dünya Ve Biz programında Aydın Selcen akademisyen konukları Seren Selvin Korkmaz ve Alphan Telek ile İran ve dünyadan örneklerle alternatif siyaset inşasını anlatıyorlar.

ARTI GERÇEK - Bugün ARTI TV'de önce 'Kadınların Gündemi'nde . Gülsüm Kav konuklarıyla OHAL ve şiddeti konuşuyor. Ardından 'Dünya ve Biz' de Aydın Selcen akademisyen konuklarıyla alternatif siyaset inşasını konuşuyor.

KADINLARIN GÜNDEMİ

Gülsüm Kav'ın hazırlayıp sunduğu programda feminist akademisyen Alev Özkazanç ile avukat İpek Bozkurt, şiddetin OHAL döneminde değişen boyutlarını ve bu şiddetin neden olduğu yeni semptomları değerlendiriyor. Saat 20.00'de.

DÜNYA VE BİZ


Aydın Selcen'in hazırlayıp sunduğu programda Avrupa Siyasal ve Sosyal Araştırmalar Enstitüsü Akademik Araştırmalar Direktörü, Yale Üniversitesinden akademisyen Seren Selvin Korkmaz ile  doktora çalışmalarını Boğaziçi Üniversitesi'nde yapan aynı enstitünün bir diğer akademik araştırmalar direktörü Alphan Telek, İran ve dünyadan örneklerle alternatif siyaset inşasını anlatıyorlar. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

 

Öne Çıkanlar