Amedspor’dan maça katılım çağrısı

Amedspor’dan maça katılım çağrısı
Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, TFF 2’nci ligin 32’nci haftasında oynanacak Bucaspor 1928-Amedspor maçı öncesi taraftara maça katılım çağrısı yaptı.

Türkiye Futbol Federasyonu İkinci Lig (TFF 2) Beyaz Grup’ta bulunan Amedspor, yarın kendi sahasında Bucaspor 1928’i konuk ediyor. Amedspor Kulüp Başkanı Selahattin Yıldırım, yarın saat 14.00’te oynanacak maç için taraftara katılım çağrısı yaptı.

‘BİRLİKTE KAZANACAĞIZ’

Twitter üzerinden paylaşımda bulunan Yıldırım, yıllardır Amedspor Kulübü altında yöneticilik yapmanın gurur verici olduğunu belirterek, "Sezon başından beri ‘Birlikte Başaracağız’ şiarıyla verdiğimiz mücadele ile gönlümüzden geçen hedeflere adım adım ilerlerken bu yolda bizlere desteğini esirgemeyen büyük Amedspor taraftarına teşekkürlerimizi sunuyorum" dedi.

‘HAYATİ MAÇA KENETLENELİM’

Artık ligin son haftalarına girdiklerini ifade eden Yıldırım, Bucaspor maçının takım için hayati önem arz ettiğini vurguladı. Maç için tüm hazırlıkların bittiğini belirten Yıldırım, kentte bulunan Amedspor taraftarına ise şu çağrıda bulundu: "Her zamankinden daha çok desteğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde başta Sivil Toplum Örgütleri (STK) olmak üzere önceki dönem başkanlarımızı, yönetim kurullarımızı, kamu kurum yöneticilerini, iş insanlarını, taraftarımızı ve tüm camiamızı eksiklikleri, yanlışlıkları ve kırgınlıkları bir kenara bırakarak şanlı armamızın etrafında kenetlenmeye davet ediyorum."

Öne Çıkanlar