Angelina Jolie: Brad, evliliğimiz boyunca bana şiddet uyguladı

Angelina Jolie: Brad, evliliğimiz boyunca bana şiddet uyguladı
Angelina Jolie ile Brad Pitt arasında çocuklarının velayeti için devam eden davada Jolie evliliği boyunca şiddete maruz kaldığını önü sürdü.

Başrollerini üstlendikleri Bay ve Bayan Smith filminin setinde tanışıp 2014'te evlenen ancak bundan 5 yıl sonra ayrılık kararı alan Angelina Jolie ve Brad Pitt'in, çocuklarının velayeti nedeniyle hala süren boşanma davasıyla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Jolie, dava sırasında mahkemeye aile içi şiddete yönelik kanıt sunmaya hazır olduğunu ortaya koyan birkaç belge sundu.

The Blast sitesi tarafından elde edilen mahkeme kayıtlarına göre, Angelina Jolie, Brad Pitt'e karşı açtığı boşanma davası sırasında mahkemeye sunduğu 12 Mart tarihli yeni belgelerde "aile içi şiddete yönelik kanıt sunmaya hazır ve istekli olduğunu" ifade etti.

Jolie'nin ifadesinin yanı sıra eski çiftin reşit olmayan çocukları Shiloh, Knox ve Vivienne'in ifadelerine ilişkin ayrı bir belge dosyası da bulunuyor. Ancak Jolie ve Pitt'in mahkemeden reşit olmayan çocuklarını boşanma davalarına dahil etmek için izni olması gerekiyor. Bu nedenle Jolie aynı gün, henüz reşit olmayan çocuklarının ifadesinin alınabilmesi için de bir dilekçe verdi.

Boşanmanın ilk aşamasında Pitt’in, en büyük evlatlık çocukları Maddox’la içkili bir haldeyken kavga ederek ona şiddet uyguladığı, Jolie’nin de boşanma kararını bu olay sonrası aldığı iddia edilmişti.

Öne Çıkanlar