Ankara Büyükşehir Belediyesi mevsimlik çadır işçilerinin yardım çağrısına karşılık verdi

Ankara Büyükşehir Belediyesi mevsimlik çadır işçilerinin yardım çağrısına karşılık verdi
Polatlı'da bugün saat 16.00 sıralarında yaşanan kum fırtınası nedeniyle bölgedeki 100'e yakın mevsimlik tarım işçisinin çadırları yıkılmıştı.

Ankara'nın Polatlı ilçesinde meydana gelen kum fırtınasında etkilenen ve çadırları uçan mevsimlik tarım işçileri yardım istedi.

Yaklaşık 100 kişinin yaşadığı bölgede çadırı yıkılan bir tarım işçisi, "Halimiz budur. Çoluk çocuk perişan. Nerede yatacağız, ne yapacağız? Birisi bize elini uzatsın" diyerek çağrıda bulundu.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da tarım işçilerin 'destek talebine' yardım eli uzattı. Yavaş, "kum fırtınasından olumsuz etkilenen mevsimlik tarım işçilerimize sıcak yemek dağıtımı ve çadır desteği için ekiplerimiz yola çıkmıştır" dedi.

    

ABB Başkanı Yavaş, kum fırtınasında etkilenen Polatlı ilçesi Çekirdeksiz mevkiindeki mevsimlik tarım işçileri için sıcak yemek dağıtımı ve çadır desteği ekiplerin yola çıktığını duyurdu. 

Yavaş'ın açıklaması şöyle: "Polatlı ilçemizde yaşanan kum fırtınasından olumsuz etkilenen mevsimlik tarım işçilerimize sıcak yemek dağıtımı ve çadır desteği için ekiplerimiz yola çıkmıştır. Mesai arkadaşlarımız teyakkuzda olup bölgedeki çalışmalarını ivedilikle sürdürmektedir." (ANKA) 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar