Ankara'da ruhsatsız tüfek satmak istemeyen esnafa saldırıp, dükkanı taradılar

Ankara'da ruhsatsız tüfek satmak istemeyen esnafa saldırıp, dükkanı taradılar
Sincan'da 3 kişi, '1 saat içinde hazır et' dedikleri esnafın ruhsatsız tüfek satmayı istemediğini söylemesi üzerine Hasan S.'ye saldırarak dükkanı taradı.

Ankara’nın Sincan ilçesinde av malzemesi satan dükkana giren 3 kişi, kendilerine ruhsatsız tüfek satmak istemeyen esnafa, ailesinin yanında kurşun yağdırdı.

Olay Ankara’nın Sincan ilçesi İstasyon Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, akşam saatlerinde 3 kişi av malzemesi satan dükkana gelerek Hasan S.’den ruhsatsız tüfek almak istedi. Dükkan sahibi Hasan S. ise ruhsatsız tüfek satamayacağını söyledi. Bu duruma tepki gösteren 3 kişi tehdit ederek tüfeğin 1 saat sonra hazır olmasını isteyerek dükkandan ayrıldı. 1 saat sonra tekrar gelen 3 kişi, tekrardan tüfek almak istediklerini söyleyerek Hasan S.’yi darp etmeye başladı.

ESNAFI, SALDIRIYI GÖREN ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR KURTARDI

Kavgayı gören çevredeki vatandaşlar hemen Hasan S.’nin yardımına koştu. Kavgayı esnaflar ayırırken 3 kişi olay yerinden uzaklaşarak tekrardan ellerinde tüfekle dükkana geldi.

DÜKKANA ATEŞ AÇTILAR

Yanlarında getirdikleri tüfekle dükkana ateş eden 3 kişi daha sonra olay yerinden kaçtı. Sesleri duyan çevredeki vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

3 KİŞİ ARANIYOR

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini alınırken, Hasan S. ve ailesi ise tüfekli saldırıda şans eseri yara almadan kurtuldu.

İHA'nın haberine görr polis ekipleri kaçan 3 kişi yakalamak için çalışma başlattı.

Öne Çıkanlar