Ankara'nın göbeğinde yeni bir siyah transporter vakası mı?

Ankara'nın göbeğinde yeni bir siyah transporter vakası mı?
Nursena Küçüközyiğit: Şu an 17. gündeyiz, savcı ataması yapılmadı. Aracı dahi bulunamadı, ki Ankara'da Covid'den dolayı her sokakta polisler, bekçiler var. Korkuyorum konuyla ilgili.

ARTI GERÇEK- Son olarak Ankara Kızılay Meydanı'na 400 metre mesafede bulunan bir noktada görülen ve ondan sonra ortadan kaybolan Hüseyin Galip Küçüközyiğit'ten, 29 Aralık'tan beri haber alınamıyor. 

Küçüközyiğit'in kızı Nursena Küçüközyiğit, ARTI TV'de ekrana gelen ve Erk Acarer'in sunduğu "Haber Peşinde" programına bağlanarak babasının kaybolduğunu düşündüğünü, olayla ilgili polislerin sürekli çelişkili bilgiler verdiğini ve henüz bir savcının atanmadığını, bu yüzden de hiçbir ilerleme kaydedilemediğini anlattı. 

'KHK'LIYDI KENDİSİ'

"En son telefon görüşmemizde yanımıza geleceğini söylüyor. Bir daha haber alamıyoruz. Konuyla ilgili polise ve CİMER'e başvurdum. Hiçbir sonuç yok şimdiye kadar. Babam çok iyi bir insan, kimseye sesinin yükselttiği dahi görülmemiştir, herkes çok sever babamı, arkadaşları da öyle" diyen Küçüközyiğit, "Ama haber alamıyoruz. Peşinde onu takip ediyor gibi gözüken 3 kişinin olduğu bir kayda ulaşabildim. Bunun da takibi yapılamadı, savcı olmadığı için devamını göremiyorum kaydın. Şu an 17. gündeyiz, savcı ataması yapılmadı. Aracı dahi bulunamadı, ki Ankara'da Covid'den dolayı her sokakta polisler, bekçiler var fakat hiçbir şey bulunamadı. Korkuyorum konuyla ilgili" dedi.

Küçüközyiğit, "Babamın kaçırıldığını düşünmedim önce. Ama babamın bu kadar uzun bir süre bize ulaşamaması mümkün değil. Yani biz her gün defalarca telefonla konuşuyoruz, ertesi gün yanımıza geleceğini söylüyor. Aradan 17 gün geçmiş, kesinlikle bir sıkıntısı var. Babam her türlü bize ulaşırdı" diyerek "O yüzden kaçırılmış olabileceğini düşünüyorum. KHK'lıydı kendisi. Bundan önce önemli görevlerde bulunmuştu, sonrasında KHK'yla görevden alındı. Zaten önceki vakarla bu aşama biraz tutuyor. Savcı ataması yapılmadı, o yüzden araştırma yok. Çok fazla başvurdum. Aracının son görüldüğü noktayla ilgili 3 farklı polis 3 farklı ifadede bulundu. Çok fazla çelişen şey var" bilgilerini verdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar