Apple ucuz iPhone modelini piyasaya sürdü

Apple ucuz iPhone modelini piyasaya sürdü
Apple, bir akıllı telefonda temel ihtiyaçları kapsayan en ucuz modelini cuma günü mağazalarında satışa sundu. Ucuz telefonun fiyatı 430 dolar.

Apple, bir akıllı telefonda temel ihtiyaçları kapsayan en ucuz modelini cuma günü mağazalarında satışa sundu. En yeni iPhone SE parlak bir ekrana, hızlı bir işlemciye, kaliteli bir kameraya ve sağlam pil ömrüne sahip.

New York Times teknoloji yazarı Brian X. Chen, ucuz modeli tüketiciler için şöyle değerlendirdi.

"Yıllar geçtikçe, müşterilerin çoğunluğu 700 ila 1.100 dolar arasında değişen daha pahalı iPhone'lara yöneliyor. Nadiren kullandığımız gereksiz özelliklere sahip olsak da, bir telefon çoğumuz için bir telefondan daha fazlası. Bunun yerine, nasıl çalışmayı, eğlenmeyi ve sevdiklerimizle bağlantı kurmayı umduğumuza yapılan bir yatırım. Bazıları bir statü sembolü haline gelen şey için borca ​​girmeye bile razı.

Yani Apple'ın iPhone SE bütçesinin tüketim karşıtı belirli bir müşteri türü için.. Aşağıdaki kriterlerden herhangi birin size uyuyorsa, muhtemelen bu 430 dolarlık telefonu isteyeceksiniz:

Ultra hızlı hücresel hız gibi harika özellikler umurunuzda değil.

Akıllı telefon teknolojisinin o kadar uzun süredir var olduğunu doğru bir şekilde biliyorsunuz ve bugün bunun için daha az ödeme yapmanız gerekiyor.

Bir ekrandaki kamera merceği veya piksel sayısının arkadaşlarınıza ve iş arkadaşlarınıza servetiniz hakkında ne söylediği umurunuzda değil.

Yalnızca gerçekten ihtiyacınız olduğunu hissettiğinizde yeni bir telefona yükseltirsiniz.

Kısacası, en yeni iPhone, makul bir fiyata iyi çalışan sade bir telefon isteyenler için bir ürün…

Bir akıllı telefona daha az harcama yaptığınızda bazı tavizler olsa da, yeni iPhone tatmin edici sonuçlardan fazlasını sunuyor. 700 dolarlık iPhone'lar daha iyi, ancak yüzde 60 daha iyi değil.

iPhone SE'nin fiyat aralığında başka güçlü telefon rakipleri olduğunu hatırlamakta fayda var. Farklı artıları ve eksileri olan Google'ın 400 dolarlık Pixel 5A'sı bunlardan biri. Google telefonun ekranı biraz daha büyük ve düşük ışıkta daha iyi fotoğraflar çekiyor. Ancak Pixel telefon, iPhone SE kadar hızlı değil ve Google, cihaz için yazılım güncellemelerini yalnızca 2024'e kadar garanti ettiği için sıkıntılı.."

 

Öne Çıkanlar