Apple Watch Series 7 bekleyişi sürerken fotoğrafları yayınlandı

Apple Watch Series 7 bekleyişi sürerken fotoğrafları yayınlandı
Apple'ın giyilebilir teknolojik cihazı Apple Watch Series 7'si merakla beklenirken, cihaza ait olduğu düşünülen fotoğraflar Facebook'ta yayınlandı.

Tam olarak ne zaman piyasaya sürüleceği bilinmeyen Apple Watch Series 7'nin önümüzdeki günlerde satışa çıkacağı öngörülüyor.

Bu ay piyasaya çıkacağı söylenen Apple Watch Series 7 olduğu öne sürülen bir cihazın fotoğrafları Facebook’ta dolaşmaya başladı.

Apple, "California Streaming" etkinliğinde duyurduğu Apple Watch Series 7 için herhangi bir çıkış tarihi vermemişti; ancak yakında piyasaya sürüleceği düşünülen cihaza biraz erken ele geçirilmiş görünüyor.

PİYASAYA SÜRÜLMESİ BEKLENİYOR

Facebook'ta Apple Watch meraklılarından oluşan bir grupta yayınlanan gönderide, Apple Watch Series 7'nin neye benzediğini gösteren fotoğraflar yayınlandı. Fotoğrafları yayınlayan kişi, satışa çıkmadan önce Apple Watch Series 7'yi test etme sürecinde olan bir mobil ağ şirketi için çalıştığını iddia ediyor. MacRumors’a göre silinen fotoğraflardan birisi cihazın açık bir şekilde Series 7 olduğunu gösterirken, diğer fotoğraflar ise ekran klavyesini ve ana ekranı gösteriyor. 

Apple, Apple Watch Series 7 için, bu sonbaharda piyasaya sürüleceği dışında henüz herhangi bir çıkış tarihi vermedi. Ön siparişe henüz açılmayan Apple Watch Series 7’nin ön siparişinin, etrafta dolaşan söylentiler ve bir Hermes müşterisine gönderilen e-postadan yola çıkılarak bu ekim ayının başında, muhtemelen 8 Ekim’de başlaması bekleniyor. 

Öne Çıkanlar