ARTI TV'de gündem Roboski ve son KHK

ARTI TV'de gündem Roboski ve son KHK
İnsan Hakları Ajandası programında Hürrem Sönmez gazeteci Ümit Kıvanç'la Roboski ve son KHK ile gündeme gelen cezasızlığı konuşuyor.

ARTI GERÇEK- Bugün ARTI TV'de son olarak çıkarılan KHK ve etkisi çok yönlü tartışılıyor. Hürrem Sönmez gazeteci, belgesel yapımcısı Ümit Kıvanç'ı konuk ederken, Sibel Hürtaş'ın program konuğu Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran. Cihangir İslam ve Kadir Gökmen Öğüt ise programlarında  gazeteci, yazar Kadri Gürsel ile biraraya geliyor.

İNSAN HAKLARI AJANDASI

Hürrem Sönmez'in hazırlayıp sunduğu progamda bu hafta gazeteci Ümit Kıvanç, Roboski katlimanın altıncı yılında, son KHK'ler ile yeniden gündeme gelen cezasızlık rejimini değerlendiriyor. Saat 18.00'de.

ANKARA GÜNDEMİ

Sibel Hürtaş'ın hazırlayıp sunduğu programda Ankara Barosu Başkanı Hakan Canduran, Türkiye'nin hukuk sisteminde gelinen durum, 695 ve 696 sayılı KHK'lerin yayınlamasından sonra yaşanan tartışmaları, sivillere yargı muafiyetinin ne anlama geldiğini, tek tip kayafete ilişkin düzenlemeleri değerlendiriyor.  Saat 20.00'de.

45 ARTI 45

Cihangir İslam ve Kadir Gökmen Öğüt'ün hazırlayıp sunduğu programda, gazeteci Yazar Kadri Gürsel, Türkiye iç siyasetindeki son gelişmeleri, 695 ve 696 sayılı kanun hükmünde kararnameler ile ne yapılmak istendiğini, dış politikanın ve ekonominin gidişatını değerlendiriyor. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

Öne Çıkanlar