Atilla Taş'ın anketinde Mansur Yavaş, açık ara birinci çıktı

Atilla Taş'ın anketinde Mansur Yavaş, açık ara birinci çıktı
120 bin kişinin oy kullandığı Atilla Taş'ın anketinde, Yavaş açık ara birinci çıkarken; İlhan Kesici ise son sırada yer aldı.

Atilla Taş Twitter'dan muhalefet için Cumhurbaşkanı adayı anketi yaptı. Büyük ilgi gören ankette Mansur Yavaş ilk sırayı aldı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in katıldığı canlı yayında, "Ben Cumhurbaşkanı adayı değil, Başbakanlığa adayım" açıklamasının ardında Atilla Taş, Twitter hesabından yaklaşık 120 bin oy kullanılan bir anket yaptı.

Taş, ankette "Millet ittifakının Cumhurbaşkanı adayı olarak hangisini görmek istersiniz?" diye sordu. 119 bin 112 oyun kullanıldığı Taş'ın anketinde; Millet İttifakı'nın adayı olabilecek 4 isim yer aldı. Bu isimler; Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve adı son dönemde yeniden gündeme getirilen CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici oldu.

'ADI GEÇTİĞİ İÇİN YAZDIM'

Anket sonucunda Mansur Yavaş yüzde 70,1 ile açık ara birinci çıkarken, Ekrem İmamoğlu yüzde 19, Kemal Kılıçdaroğlu yüzde 7,9 ve İlhan Kesici yüzde 3 oranında oy aldı.
Ancak Kesici'nin adaylar arasında gösterilmesine itiraz da geldi. Taş'ın bir takipçisi, "Kurban olduğum İlhan Kesici'nin orada ne işi var" diye sordu. Taş da bu paylaşıma, "Adı geçtiği için yazdım" yanıtını verdi.

Öne Çıkanlar