Atilla Yeşilada, Bakan Nureddin Nebati hakkında büyük korkusunu açıkladı

Atilla Yeşilada, Bakan Nureddin Nebati hakkında büyük korkusunu açıkladı
Ekonomist Yeşilada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'den rahatsız olduğuna ilişkin bir duyum aldığını yazdı.

ARTI GERÇEK - Ekonomist Atilla Yeşilada, kaleme aldığı son yazısında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den rahatsız olduğunu dile getirdi.

"Herkes ünlü sporcu ve yıldızları takip eder ya, benim hayranı olduğum kişilikler Ekonomi Bakanları" diyen Yeşilada, "Geçen gün bir kulis haberi çıktı, Başkan Erdoğan Nebati’den rahatsız diye vallahi, yüreğim çarptı. O giderse ben 10 YouTube videosu ve 15 makalelik malzemeden olurum bir gecede" değerlendirmesinde bulundu.

Nureddin Nebati’nin enflasyon mesajlarına dikkat çeken Atilla Yeşilada, "Öylesine rahatladım ki, aylık enflasyon ocakta düşecek. Yıllık ise yaz aylarında gerileyecek. 2023 Haziran seçimlerine tek haneli enflasyonla gireceğiz. Abi, yeter ki ekonomin kaptan köşkünde sen kal ya. 2023’de değil 2024’te seçime deflasyon eşliğinde gireriz, ben 2 yıl daha sırtından trafik yaparım" ifadelerini kullandı.

Yeşilada, "Enflasyonu yaz aylarında atlatırız" diyen Nebati Abim eminim bu dev araştırma örgütlerinden daha iyi biliyor. Ben onun gözlerindeki ışıltıya bakıyorum zaten" diye yazdı.

Öne Çıkanlar