Atilla Yeşilada 'gülmekten kendisini alıkoyamadığı' haberi paylaştı: Aç tavuk Arap'la swap yaparmış

Atilla Yeşilada 'gülmekten kendisini alıkoyamadığı' haberi paylaştı: Aç tavuk Arap'la swap yaparmış
Ekonomist Atilla Yeşilada, 'Hazine'ye 55 milyar dolar gireceği iddiası' ile ilgili haberi paylaşarak, 'Valla gülmekten bizim siteye koyamadım' ifadelerini kullandı.

+GERÇEK - Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Şenol Babuşcu, Turgut Özal'ın Baş Danışmanı Can Pulak’ın içerisinde Hazine’ye 55 milyar dolar gireceğini söylediğini sosyal medya hesabından açıklamıştı. Bu paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı BAE'den, 10 milyarı da Rusya’dan geleceği öne sürülmüştü.

Ünlü ekonomist Atilla Yeşilada, konuya değinerek kendini gülmekten alıkoyamadığını açıkladı. Sosyal medya hesabından haberi paylaşan Yeşilada, "Valla gülmekten bizim siteye koyamadım. Aç tavuk Arap'la swap yaparmış" ifadelerini kullandı.

CUMHURBAŞKANI TURGUT ÖZAL'IN BAŞ DANIŞMANI AÇIKLADI

Ziraat Bankası eski Genel Müdür Yardımcısı Prof. Şenol Babuşcu, sosyal medya hesabından geçtiğimiz günlerde bir açıklama yaptı. Babuşçu, 8'inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal'ın Baş Danışmanı Can Pulak’ın internet sitesinde yazdığı bilgiyi paylaştı.

Babuşçu, Pulak’ın birkaç gün içerisinde Hazine’ye 55 milyar dolar gireceğini söylediğini açıkladı. Pulak’ın açıklamalarına göre, bu paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı BAE'den, 10 milyarı da Rusya’dan gelecek.

Babuşçu, Pulak’ın yazısında şöyle dediğini açıkladı:

"Olumsuz haberlerden sonra, bir de piyasaları geçici olarak rahatlatacak haber vereyim sizlere. Sabah yürüyüşü yaptığım çok önemli ve değerli bir dostum, birkaç güne kadar 55 milyar doların Hazineye gireceğini fısıldadı. Kim olduğunu sormayın, çok yetkili ve önemli bir dostum. Paranın 20 milyarı Suudi’lerden, 15 milyarı Katar’dan, 10 milyarı BAE'den, 10 milyarı da Rusya’dan geliyormuş. Haydi hayırlısı, karşılığında ne vereceğiz, yine neyimizi satacağız bilemiyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar