Avrupa ve Ortadoğu'daki gelişmeler ARTI TV'de

Avrupa ve Ortadoğu'daki gelişmeler ARTI TV'de
Sağlıklı Yaşam, Zamanın Peşinde, Sokağın Ritmi, Artı Avrupa ve Artı Doğu programalarıyla dopdolu bir Pazar sizleri bekliyor.

ARTI GERÇEK- Pazar programlarının ilkinde Sağlıklı Yaşam programı ekranlara geliyor. Ardından Nazım Alpman'nın ekranalara taşıdığı insan hikayelerine yer verilen  Zamanın Peşinde programı var. Sokağın Ritmi'nde ünlü müzyisyen David Bowie'nin ve Peyderpey Trio'uyu izliyoruz. Artı Avrupa'da Aris Nalçı ile Avrupa'da ön çıkan gelişmeleri takip ediyoruz. Son olarak Artı Doğu programında Ortadoğu konuusnda deneyimli gazeteci Fehim Işık ve konukları Cemal Turan ile Necmettin Salaz bölgedki gelişmleri değerlendiriyor.

SAĞLIKLI YAŞAM

İbrahim Mayda'nın hazırayıp sunduğu programda bu hafta Opr. Dr. Uzay Altun, bademcik enfeksiyonu, farenjit, larenjit, reflü, sinüzit, kulak iltihabı, boyunda kitle oluşumu ve çocuklarda görülen pfada hastalığını anlatıyor. Saat 12.00'de.

ZAMANIN PEŞİNDE

Nazım Alpman'ın sunduğu programın yeni bölümünde İstanbul'un meşhur Çiçek Pasajı ve pasajın en eski işçisi, garsonu ve en kıdemlisi Kemahlı Bayram Aydın Doğan'ın hikayesi ekranlara geliyor. Saat 16.00'da.

SOKAĞIN RİTMİ

Batuhan Gündoğdu'nun hazırlayıp sunduğu programda efsanevi müzisyen David Bowie'nin ardından onun şarkılarının izini sürüyor, Peyderpey Trio ile sohbet ediyor, haftanın müzik gündemini ekranlarınıza taşıyor. Saat 18.00'de.

ARTI AVRUPA

Aris Nalcı'nın hazırlayıp sunduğu programda AB-Türkiye Karma Parlemento Komisyonu Başkan Yardımcısı Miltiadis Kyrkos,  Türkiye'de yapılan AB anketini, Yunanistan'daki Fetullah Gülen Cemaati'ne dönük soruşturmaları ve Göç Bakanlığı'nın açıklamalarını değerlendiriyor. Saat 20.00'de.

ARTI DOĞU

Fehim Işık'ın hazırlayıp sunduğu programda gazeteciler Cemal Turan ile Necmettin Salaz, İran'da halkın rejime tepkisine ilişkin gelişmeleri, Irak Kurdistanı Bölgesindeki siyasal ve sosyal krizdeki son durumu, ve İdlib'de Suriye hükümeti ile radikal cihatçı gruplar arasındaki çatışmaların olası sonuçlarını değerlendiriyorlar. Saat 21.00'de.

Artı TV, Hotbird 13 derece Doğu uydusu üzerinden, 11054, Horizontal, 27500 frekanslarıyla veya www.artitv.tv internet adresi üzerinden izlenebilir.

 

Öne Çıkanlar