Avukatı Ersöz duyurdu: Levent Göktaş hesabı sahte

Avukatı Ersöz duyurdu: Levent Göktaş hesabı sahte
Necip Hablemitoğlu cinayetinin planlayıcısı olmakla suçlanan firari Levent Göktaş adına Twitter'da açılan hesabın sahte olduğu duyuruldu. Açıklamayı Göktaş ailesinin avukatı yaptı.

Necip Hablemitoğlu cinayetiyle ilgili aranan firari emekli Albay Levent Götaş adına Twitter'da açılan hesapta, belgeler ve videolar paylaşılacağı söylendi. Paylaşım kısa sürede gündem oldu. 

Avukat Hüseyin Ersöz, Levent Göktaş adına açılan hesabın sahte olduğuna dair yazılı açıklama yaptı.

Hüseyin Ersöz kendi hesabından yaptığı duyuruda "Müvekkilimiz Mustafa Levent Göktaş’a ilişkin Kamuoyu Duyurusunda yazanlar dışında, hiçbir spekülasyona itibar edilmemesini rica ediyor; bu konuda herkesin gerekli duyarlılığı göstermesini bekliyoruz" ifadesini kullandı.

Avukat Ersöz, Göktaş'ın ailesinin bilgisi dahilinde sahte hesabın kapatılması için gerekli başvurunun da yapıldığını belirttiği açıklamasında şunlar yer aldı:

"Sosyal medya platformu Twitter’da Mustafa Levent Göktaş adıyla açılmış olan hesaplar gerçek dışı olup, yazıların hiçbirisi müvekkilimizi ve ailesini bağlamamaktadır. Bu sosyal medya hesaplarının kapatılması ile ilgili olarak, ilk açıldıkları tarihte yani 23 Temmuz 2022 günü saat 22.00’de avukatları olarak Twitter’a gerekli bildirimler yapılmış; sonraki birkaç saat içinde Twitter tarafından kimlik doğrulama amacıyla istenen evrak da ilgili kuruluşa iletilmiştir.

Elimizde olmayacak şekilde, bu sürecin uzamasından kaynaklı olarak spekülasyonların artması, bu açıklamayı yapmamızı zorunlu kılmıştır. Bu sosyal medya hesaplarında, gerçek dışı şekilde, gündem oluşturmak için yayınlanan videolar ve kurgulanan diyalogların da müvekkilimizin üslubu ve kişilik özellikleri ile taban tabana zıt olduğunu ifade etmek isteriz."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar