Doğu Perinçek ile Ayhan Bilgen'in görüşme yaptığı ortaya çıktı

Doğu Perinçek ile Ayhan Bilgen'in görüşme yaptığı ortaya çıktı
Ayhan Bilgen, görüşmenin içeriğini 'ülke sorunlarını konuştuk' diyerek açıkladı.

Ayhan Bilgen ve Doğu Perinçek görüşmesinin ortaya çıkmasının ardından iki siyasi isim açıklama yaptı. Doğu Perinçek görüşmenin içeriğine dair bilgi vermezken Ayhan Bilgen ise "Özel olarak yaptığımız bir görüşme değildi. Ülke gündemine dair sorunları konuştuk, siyaset konuştuk" diye açıkladı.

Oda TV'nin haberine göre, görüşmenin, Ayhan Bilgen’in cezaevinden çıkması sonrasında gerçekleştiğini aktaran Doğu Perinçek, görüşmenin içeriğine dair "Onu açıklamak istemiyorum" dedi. Vatan Partisi Genel Başkanı, "İstediğim zaman görüşürüm. Tam ne zaman görüştüğümü ve ne konuştuğumuzu açıklamak istemiyorum. O bana kalmış bir şey" ifadelerini kullandı. 

Ayhan Bilgen ise görüşme ile ilgili "Ülke sorunlarını konuştuk" dedi. "Karşılıklı görüştük. Nezaket ziyaretiydi" ifadelerini kullanan Ayhan Bilgen, "Cezaevinden çıktıktan sonra başka siyasetçiler ile de görüştüm. Muhalefetten hemen hemen her partiyle de görüştüm. Özel olarak yaptığımız bir görüşme değildi. Ülke gündemine dair sorunları konuştuk, siyaset konuştuk" açıklamasını yaptı. 

Öne Çıkanlar