Ayşen Gruda hastaneye kaldırıldı

Ayşen Gruda hastaneye kaldırıldı
Oyuncunun 10 gündür tedavi gördüğü öğrenildi.

‘Domates Güzeli’ lakabıyla tanınan oyuncu Ayşen Gruda'nın (74), Kağıthane’deki Derindere Hastanesi'nde 10 gündür tedavi gördüğü öğrenildi. 

Sanatçının sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Dr. Ergün Kasapoğlu, tedavinin bir süre daha devam edeceğini söyledi: ''Sanatçımız mide kanaması şüphesi ile geldiği hastanede tedavi altına alındı. Yapılan tetkikler sonrasında kan değerlerinin dengelenmesi amacıyla kan verildi. Şu an için durumu stabil, odasında dinleniyor ve tedavisi devam ediyor. Yakın bir süreçte taburcu olmasını öngörmüyoruz.''

Posta'da yer alan habere göre Gruda'nın durumu ciddiyetini koruyor ve sıkı bir şekilde tedavisine devam ediliyor. Yoğun bakım süreci ise şu an için söz konusu değil.

Derindere Hastanesi'nden yapılan açıklamada ise "Sevgili Ayşen Gruda'nın hastanemizde tedavisi devam etmektedir. Mide kanaması şikayetiyle hastanemize başvuran Sevgili Ayşen Gruda'nın genel sağlık durumu ile ilgili basın açıklaması 18 Aralık 2018 Salı günü, saat 11.30'da hastanemizde yapılacaktır" denildi. (YAŞAM HABERLERİ SERVİSİ)

Öne Çıkanlar