Baba Şenyaşar da hayatını kaybetti

Baba Şenyaşar da hayatını kaybetti
Suruç'ta yaralanan çocuklarının hastanede yanına giden Hacı Esvet Şenyaşar'ın AKP'li İbrahim Halil Yıldız’ın yakınları tarafından kafasına kurşun sıkılmıştı.

Suruç’ta AKP Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın yakınları ve korumaları tarafından Suruç Devlet Hastanesinde linç edilen Hacı Esvet Şenyaşar tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Urfa’nın Suruç ilçesinde AKP Milletvekili adayı İbrahim Halil Yıldız’ın korumalarının esnafa ateş açması sonucu başlayan olaylarda oğullarının yaralanması üzerine gittiği Suruç Devlet Hastanesinde milletvekili adayının yakınları ve korumaları tarafından önce darp edildikten sonra kafasına kurşun sıkılan baba Hacı Esvet Şenyaşar da tüm müdahalelere rağmen kurtarılmadı.

Hayatını kaybeden Şenyaşar’ın otopsisi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na götürüldüğü öğrenildi.

HDP Antep Milletvekili Mahmut Toğrul, Hacı Esvet Şenyaşar'ın otopsi işlemleri için avukat yönlendirdiklerini söyledi. Celal ve Adil Şenyaşar kardeşlerin otopsilerinin aileden habersiz bir şekilde yapıldığını ifade eden Toğrul, 3 yaralının daha Antep'teki çeşitli hastanelerde olduğu bilgisini verdi. Toğrul, Hacı Esvet Şenyaşar'ın cenazesinin Suruç'a getirilebileceğini ifade etti. (MEZOPOTAMYA AJANSI)

İLGİLİ HABER: CHP'Lİ GÖK: URFA DERİNDEN ETKİLENDİ CİDDİ ÖFKE VAR

Öne Çıkanlar