'Siyaseti iç çamaşırı seviyesine düşürmeyelim'

'Siyaseti iç çamaşırı seviyesine düşürmeyelim'
MHP lideri Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun atletli fotoğrafına yorum yaptı.

HABER MERKEZİ -  MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gündeme ilişkin açıklamalarda bulunduğu bir basın toplantısı düzenledi.

Parti genel merkezinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Bahçeli’ye, AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan’ın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Adalet Mitingi sırasında kızıyla birlikte yemek yerken çekilen ‘atletli fotoğrafı’na ilişkin yaptığı eleştiriye soruldu.

Erdoğan’ın eleştirisine ilişkin yorumu değerlendirmesi sorulan Bahçeli, "Yorum gerekmez. Kim ne isterse onu giysin. Siyaseti iç çamaşırı seviyesine düşürmemek lazım" yanıtını verdi.

Bahçeli’nin önemli gündem başlıklarına ilişkin değerlendirmeleri ve gazetecilerin sorularına verdiği yanıtlar şöyle:

KILIÇDAROĞLU TUTUKLANACAK İDDİASI...

Ana muhalefet partisinin tutuklanmasıyla ilgili polemikler siyasi hayatımıza zarar vermektedir. Cumhurbaşkanının anlık bir açıklamasından ana muhalefet partisi liderinin tutuklanacağı anlamını çıkarmak zorlama ve maksatlı bir çabadır.CHP bu durumdan siyasi menfaat sağlama hevesindir.

‘BARZANİ'NİN REFERANDUM KARARI SAVAŞ NEDENİDİR’

"Barzani'nin referandum kararının sonuna kadar karşısında bulunulmalıdır. Bu referandum gerekirse savaş sebebi sayılmalıdır. Kuzey Irak'taki referandum Kürdistan provasıdır. Bu Barzani'nin hayrına olmayacaktır, rüzgar eken fırtına biçecektir. Peşmerge yönetimi Türk milletini sabrını zorlamaktan vazgeçmelidir."

KORAY AYDIN'IN İSTİFASI

"İstifa tek taraflı bir tercihtir. Kişinin tercihinden dolayı saygı duymak gerekir. Partimiz açısından da hayırlı olmuştur. 2019'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimi ile ilgili bugünden adres, kimlik sunan, birilerini hava boşluğuna atıyor, yerine geçmenin planını yapıyorlardır."

PARTİ İÇİ İSTİFA

(Parti için istifa bekliyor musunuz?) Gelirken gördünüz; kapı açık, giren girer, çıkan çıkar.

‘ATLET’ TARTIŞMASI

"Buna yorum gerekmez. Kim, neyi giyiyorsa giysin. Ancak siyaseti iç çamaşırı seviyesine düşürmemek gerekir."

MHP'NİN ADAYI

"Benim ne zaman erken konuştuğumu gördünüz ve duydunuz."

 

 

Öne Çıkanlar