Bahçeli'nin danışmanının saldırıya uğrayan İYİ Partili ismi hedef gösterdiği ortaya çıktı

Bahçeli'nin danışmanının saldırıya uğrayan İYİ Partili ismi hedef gösterdiği ortaya çıktı
MHP'li Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek'in geçtiğimiz günlerdeki yazısında, dün akşam saldırıya uğrayan İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan'ı hedef gösterdiği ortaya çıktı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile beraber Hatay programına katılan İYİ Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Mümin İnan, Ankara'ya geri dönerken Adana'nın Pozantı ilçesindeki bir tesiste mola verdi.

Saat 22.00 sıralarında yaşanan olayda, İnan'a kimliği belirlenemeyen bir şahıs yumruk attı. İnan'ın ve partililerin müdahale etmesiyle birlikte saldırgan ve plakasız bir araçta bekleyen 2 kişi olay yerinden kaçtı.

 HEDEF GÖSTERİLMİŞ

İnan'ın geçtiğimiz günlerde MHP Genel Başkanı Basın Danışmanı ve Türkgün gazetesi yazarı Yıldıray Çiçek tarafından hedef gösterildiği ortaya çıktı. 

27 Mayıs tarihinde Türkgün gazetesinde "Döneklik, nankörlük, vefasızlık ve edepsizlik" adlı bir yazı yayımlayan Yıldıray Çiçek, Mümin İnan'ın geçmiş tarihlerde attığı ve yakın zamanda attığı tweetlere yer vererek hedef gösterdi.

İnan'ın "Rize'ye gitmek için DB'den (Devlet Bahçeli) izin mi alacağız? Biz hür irademizle her yere gideriz. İzinsiz adım atamayanlar düşünsün" paylaşımını yazısına ekleyen Çiçek, "Bu döneğin efelenmesini görünce, CHPHDP- İP ortak adayı olup Ankara seçimlerini kazanan başka bir dönek olan Mansur Yavaş’a 'HDP ile görüşecek misiniz?' diye sorduklarında 'Onu bilemiyorum. Ona ajans karar verecek' dediği cevap aklıma geldi.

Bunların hepsi bir karanlık 'ajansa' bağlı oldukları için, onlar izin vermezse bunlar nefes bile alamıyorlar. Böyle bir oluşum içinde bulunan döneklerden Mümin İnan, hâl bu iken 'Devlet Bahçeli’den izin mi alacağız' diyebiliyor.

Bunu derken de edepsizlik, nankörlük, saygısızlık yapmayı ihmal etmiyor. Mümin İnan ve buna benzerler ne yaparsa yapsın tarihe 'nankör dönek' olarak geçmiştir. Hadi Mümin İnan… Malum ajansın size verdiği provokatörlük ve ihanet ödevlerinizi yapmaya devan edin siz. CHP ve HDP’nin size verdiği nefes kadar ömrünüz var. Dönekliğinizi verimli kullanın… Dönekliğinizin yeri ve zamanı bile ajansın iznine bağlıdır" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar