Bahçeli'nin talimatıyla, Kayseri'deki tüm ülkü ocakları kapatıldı

Bahçeli'nin talimatıyla, Kayseri'deki tüm ülkü ocakları kapatıldı
Kayseri'deki tüm ülkü ocakları şubeleri ikinci bir emre kadar kapatıldı. Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, Bahçeli'nin talimatıyla görevden alındı.

Haklarındaki yasakların kaldırışması talebiyle başladığı ölüm orucunu sonrası kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren Grup Yorum üyesi İbrahim Gökçek’in cenazenin Kayseri'ye getirilmesi halinde cenaze törenine izin vermeyeceklerini söyleyerek kentte provakasyon yaratan Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin talimatıyla görevden alınırken Kayseri'deki tüm ülkü ocakları şubeleri ikinci bir emre kadar kapatıldı.



BAHÇELİ, ÜLKÜ OCAKLARINI KAPATTI, İL BAŞKANINI GÖREVDEN ALDI 

Kayseri Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Turan, görevden alındığını Twitter hesabından paylaştığı mesajla duyurdu: "Kıymetli büyüğümüz Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’nin emriyle Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı görevim sona ermiştir. Bundan sonra da bir ülkücü olarak liderimizin emrine olmaya devam edeceğim. Kamuoyuna duyurulur."

SADECE GÖREVİNİ DEĞİL ÜLKÜ OCAKLARININ ANAHTARINI DA TESLİM ETTİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy’u arayarak kararını bildirdiği öğrenilirken, Ersoy'un kararı MHP İl Başkanı Serkan Tok'u Ülkü Ocakları binasına götürürek açıkladığı ardından Ülkü Ocakları binasının anahtarlarını teslim aldığı belirtildi. (HABER MERKEZİ)

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar