'Bahçeli siyasete devam edemeyebilir'

'Bahçeli siyasete devam edemeyebilir'
Bir süredir, hayatını kaybettiği de iddia edilen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara'da kaldırıldığı hastanede tedavi görüyor.

Ankara'da kaldırıldığı hastanede tedavi gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin rahatsızlığının kronik olduğu, bu nedenle siyasete devam edemeyebileği iddia edildi. 

İddiayı, İnternet Medya Federasyonu Genel Başkanı Talat Atilla ortaya attı, ancak hastalığının ne olduğu hakkında bir bilgi paylaşmadı.

Bahçeli'nin hayatını kaybettiği iddiası da sosyal medyada çok konuşuldu.

Talat  Atilla, "Devlet Bahceli'nin vefat ettiği bilgisi doğru değil ancak... Ankara'da tedavi altında.. Boyun bölgesinden karnına uzanan bir tedavisi var. Rahatsızlığı kronik olduğu için siyasete devam edemeyebilir. Allah'tan şifa dilerim..." diye tweet attı. 

Bahçeli'nin Özel Kalem Müdürü Murat Çeliker ise geçen gün sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "MHP Lideri Sn Genel Başkanımız Devlet Bahçeli üst solunum yolu enfeksiyonuna bağlı olarak ateş yükselmesi sonucu hastaneye getirilerek kontrol altına alınmıştır. Sağlık durumu gayet iyi olup, milletimize ve camiamıza selam ve sevgilerini iletiyor" demişti. (HABER MERKEZİ) 

Öne Çıkanlar