Bakan Albayrak'tan özel bankalara çağrı: Eşlik edin

Bakan Albayrak'tan özel bankalara çağrı: Eşlik edin
Bakan Albayrak, kamu bankalarının destek paketleriyle ilgili, 'Kamu bankalarımızın bu değerli adımlarına özel bankalarımızın da eşlik edeceğine inanıyorum' dedi.

ARTI GERÇEK - Üç bankasının koronavirüs salgınından ekonomik olarak etkileneceklere yönelik önlem paketleri açıklamasının ardından bir çağrı da özel bankalara yapıldı. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, "Kamu bankalarımızın bu değerli adımlarına (müşteri destek paketi) özel bankalarımızın da eşlik edeceğine inanıyorum" dedi.

Albayrak, Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

"Koronavirüs salgınının ekonomiye olan etkilerini azaltmak, vatandaşlarımızın işsiz kalmasının önüne geçebilmek ve iş gücü piyasamızı ayakta tutmak için devreye almayı sürdürdüğümüz tedbirler kapsamında kamu bankalarımız da sorumluluklarının gereğini yerine getiriyor. Alınan kararların hayırlı olmasını diliyorum. Bu dinamik süreçte gerekli adımları atmaya devam edeceğiz. Devlet-millet ve iş dünyası el ele bu badirenin üstünden geleceğiz. Kamu bankalarımızın bu değerli adımlarına özel bankalarımızın da eşlik edeceğine inanıyorum."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar