Bakan Elvan ortaya çıktı, büyüme verisiyle ilgili Twitter mesajı paylaştı

Bakan Elvan ortaya çıktı, büyüme verisiyle ilgili Twitter mesajı paylaştı
Hakkında hem istifa edeceği hem de görevden alınacağı yönünde söylentiler dolaşan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, bugün açıklanan büyüme verileriyle ilgili bir paylaşım yaptı.

ARTI GERÇEK - Gerek faiz indirimleri gerekse kurdaki yükselişlerle ilgili bir süredir sessiz kalmayı tercih eden, hakkında hem istifa edeceği hem de görevden alınacağı yönünde söylentiler dolaşan Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan, bugün açıklanan büyüme verileriyle ilgili bir paylaşım yaptı.

Elvan, Türkiye ekonomisinin üçüncü çeyrek yüzde 7,4 oranında büyümesini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla değerlendirdi. Elvan, "Vatandaşlarımız müsterih olsun, herkesin büyümeden en iyi şekilde faydalanması temel önceliğimizdir" ifadelerini kullandı.

Elvan yaptığı paylaşımda şunları kaydetti:

"Dış talebin verdiği önemli katkıyla 2021’in üçüncü çeyreğinde yıllık yüzde 7,4 oranında büyüdük. Ücretli kesimin milli gelirden aldığı payı artırmak için gerekli adımlar atılacaktır. Vatandaşlarımız müsterih olsun, herkesin büyümeden en iyi şekilde faydalanması temel önceliğimizdir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar