Balkondan atladığı iddia edilen Canan Korkmaz'ın kızı, annesinin ölümünün araştırılmasını istedi

Balkondan atladığı iddia edilen Canan Korkmaz'ın kızı, annesinin ölümünün araştırılmasını istedi
Sinop'ta sevgilisi ile tartıştıktan sonra balkondan atladığı iddia edilen Canan Korkmaz'ın kızı annesinin ölümünün şüpheli olduğunu belirterek ölümünün detaylı araştırılmasını istedi.

Sinop'un Boyabat ilçesinde erkek arkadaşı M.T. (43) ile tartıştıktan sonra balkondan atladığı iddia edilen Canan Korkmaz'ın kızı Irmak Varol annesinin çok pozitif olduğunu, balkondan atlayacak biri olmadığını belirterek, ölümünün detaylı araştırılmasını istedi. Gözaltına alınan M.T. ise ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

DHA'da yer alan habere göre 23 Şubat'ta Boyabat ilçesi, Gökdere Mahallesi'nde iddiaya göre, M.T. sevgilisi Canan Korkmaz arasında tartışma yaşandı. Şüpheli M.T. Canan Kormaz'ın kendisini balkondan attığını iddia etti. M.T. ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

Korkmaz'ın kızı üniversite öğrencisi Irmak Varol annesinin ölümünün şüpheli olduğunu ve detaylı araştırılmasını istedi. Varol, "M.T.'nin yakınları bana önce 'Annen mide kanaması geçirdi', sonra da 'Annen balkondan kendisini attı' dediler. O gece annem balkondan sarktığı sırada M.T., onu tuttuğunu ama sonra annemin düştüğünü söylediler. Annemin sevgilisi M.T., eski eşi ile aynı apartmanda oturuyordu. Annem ile de aynı apartmanın en üst katında yaşıyorlardı. O gece ne yaşandı, bilmiyorum. Ama annemin o gece sevgilisi ile telefonunda bulunan bazı mesajlar yüzüne kavga ettiğini öğrendim. Sürekli kavga ederlerdi" diye konuştu. 

Annesinin intihara meyilli birisi olmadığını söyleyen Varol "Annem çok pozitif bir kişiydi, intihar edecek birisi değildi. Sevgilisinin maddi durumunun iyi olduğunu biliyorum ama anneme kendi kredi kart dökümünü gönderip ödemesini isterdi. Olay gecesi sevgilisi ile telefonunda bulunan bazı mesajlar yüzüne kavga eden annemin ölümü araştırılsın" dedi. M.T.'nin eski eşinin aynı binanın 3'üncü katındaki dairede oturduğu öğrenildi. 

Öne Çıkanlar