Barbaros Şansal'ın 'adalet' isyanı

Barbaros Şansal'ın 'adalet' isyanı
Barbaros Şansal'a saldıran ve linçten korumayan polisler için Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, soruşturmaya gerek olmadığına karar verdi. Şansal karara isyan etti.

ARTI GERÇEK - Modacı Barbaros Şansal geçtiğimiz yılbaşı akşamı Barbaros Şansal, IŞİD'in Reina saldırısının ardından Kuzey Kıbrıs’ta sosyal medya üzerinden paylaştığı videoda "Bu kadar gazeteci tutukluyken, bu kadar çocuk taciz ve tecavüze uğrarken bu kadar yolsuzluk, rüşvet almış başını giderken, bağnazlar tebliğcilerle birlikte sokaklarda pislik dağıtırken siz hala yeni yılı mı kutluyorsunuz" demişti.

Bu paylaşım yüzünden Kuzey Kıbrıs yönetimi tarafından sınırdışı edilen Barbaros Şansal'a İstanbul Atatürk Havalimanı’nda polis memurları  ve havaalanına gelen saldırganlr tarafından linç girişiminde bulunulmuş, ardından da tutuklanmıştı.

Bugün Barbaros Şansal'a yapılan saldırı hakkında yeni bir gelişme yaşandı. Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı, havalimanında görevi oldukları sırada Şansal'a saldıran ve linçten korumayan polisler için soruşturmaya gerek olmadığına karar verdi.

Modacı Barbaros Şansal, savcılığın kararını, Twitter hasabından paylaştığı, "İstanbul Valisi Vasip Şahin den sonra Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı da Havalimanı Polisleri için soruşturmaya gerek olmadığına karar verdi! Hukuk?" mesajıyla duyurdu. 

Öne Çıkanlar